A Real Madrid kerete szinte minden szakértő szerint mélyült, azonban egy ponton úgy tűnik, hogy hiba csúszott a számításokba. A szakemberek (és a hozzáértő szurkolók szerint), Morata és Mariano együttes elengedése óriási hiba volt annak fényében, hogy Pérezék nem tudták leigazolni Mbappét, és senki mást sem, így egyelőre Mayoralnak kell betöltenie a keletkezett űrt.

Természetesen a támadók gólínsége miatt, már most felröppentek a pletykák, hogy akár már  a télen erősíteni fog ezen a poszton a Királyi Gárda, nézzük, hogy kik azok, akikkel összeboronálták szeretett csapatunkat.

  1. Robert Lewandowski. A Bayern München CEO-ja, Karl-Heinz Rummenige egy hétfői interjúban elmondta, hogy a játékos álmai klubja a Real Madrid, miután a lengyel élesen kritizálta a bajor együttes átigazolási politikáját és előszezonját. Lewa valószínűleg több, mint tökéletes lenne a megüresedett pozícióra, ám ő leghamarabb a nyáron lesz elérhető, hiszen ha januárban igazolna át, akkor a Bajnokok Ligájában nem szerepelhetne. Mindazonáltal a Bayern vezetősége közölte, hogy a játékosnak 2021-ig szerződése van, és “sajnos” nincs kivásárlási ára.
  2. Paulo Dybala. Nagyon fiatal, és óriási potenciállal rendelkezik a szakértők szerint, ennek ellenére ő nem igazi csatár, hiszen a Juventusban is Higuaín oldalán játszik. Leigazolása nehéz és költséges lenne, hiszen most örökölte meg a tízes mezt az Öreg Hölgynél, valamint szerződést is hosszabbított.
  3. Timo Werner. Spanyol források szerint (AS), a Real Madrid játékosmegfigyelői folyamatosan figyelemmel követik a játékát, méghozzá személyesen. Az átigazolása sem lökné csőd közelébe a madridi klubot, hiszen 50 milliós kivásárlási ára a mai piacot figyelembe véve, nem sok, azonban ő szintén nem játszhatna a Bajnokok Ligájában.
  4. Kasper Dolberg. Olyan klubok érdeklődnek iránta, mint például a Dortmund. A fiatal dán játékos még csak 19 éves, leigazolása valószínűleg nem lenne olcsó, még akkor sem, ha az Ajaxból kellene kivásárolni, azonban tökéletesen beleillene a “fiatalítsuk meg a Real Madridot” projektbe.
  5. Mariano Diaz. Ki gondolta volna? Biztos, hogy sokan, legalábbis akik látták, amikor lehetőséget kapott a tavalyi szezonban. Lyonba igazolása óta az önbizalma pedig egyre csak nő és nő, köszönhetően annak, hogy szinte minden mérkőzésen betalált, amelyiken pályára lépett. Úgy tűnik, hogy bevált a Real Madrid terve, és ha így folytatja, nem elképzelhetetlen, hogy jövőre Pérezék vissza fogják vásárolni.
Szeretnéd, ha saját véleményed is megjelenne nálunk? Kattints ide és tudj meg többet
További hírek:
Bezárás