Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-09-13 10:05 Realista24 marca.com
Ronaldónak jól megy az első csoportmeccseken Bajnokok Ligája

Tegnap este elkezdődtek a csoportmérkőzések a Bajnokok Ligájában, és ma a Real Madrid is pályára fog lépni. A blancók idénykezdete – már ami a bajnokságot illeti – nem sikerült fényesre, ugyanis három mérkőzésből csak egyet tudtak megnyerni, a két döntetlen mellett. Ennek egyik legfőbb oka talán a pocsék helyzetkihasználás volt, így joggal örülhet minden madridista, hogy ma este Cristiano Ronaldo újra pályára léphet, hiszen a honi pontvadászatból még mindig el van tiltva.

Az előzmények ismeretében az APOEL játékosai ennek biztosan nem örülnek, hiszen a portugál extraklasszis a legutóbbi öt Bajnokok Ligája idényben, az első mérkőzéseken összesen kilenc gólt szerzett.

Cristiano Ronaldo góljai a nyitómeccseken

  1. 12/13 Manchester City (1 gól)
  2. 13/14 Galatasaray (3 gól)
  3. 14/15 Basel (1 gól)
  4. 15/16 Shakhtar (3 gól)
  5. 16/17 Sporting (1 gól)

Legutoljára a Dinamo Zagreb volt képes arra, amire azóta senki a csoportkörök első mérkőzésén, lehozták úgy a Real Madrid elleni mérkőzést, hogy Cristiano nem talált be ellenük. Ez azonban csak egy szépségtapasz lehet nekik így utólag is, hiszen a mérkőzést ettől függetlenül megnyerte a Királyi Gárda, mégpedig Di María góljával, 0-1 arányban.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend