Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-09-30 15:24 Zsombor realmadrid.com
Zidane: „Örömöt szeretnénk szerezni a szurkolóinknak” Nyilatkozatok

A Real Madrid vasárnap este 20:45-től fogadja az Espanyol gárdáját a Spanyol Bajnokság 7. fordulójában. A mérkőzés előtt Zidane állt az újságírók rendelkezésére.

„Egy olyan klub lesz az ellenfelünk, amelynek megvannak a szükséges játékosai ahhoz, hogy támadó futballt játszanak, de a Bernabéuban könnyen lehet, hogy visszább fognak állni. Jól kell olvasnunk a játék képét és ennek megfelelően kell megoldást találnunk, hogy győzhessünk. A saját játékunkat kell játszanunk és az első perctől kezdve koncentrálnunk kell, ez lehet a kulcsa a sikernek.”

„Az eddigiekhez hasonló teljesítményt kell nyújtanunk. Két győzelemmel érkezünk a vasárnapi meccsre, jól akarunk teljesíteni. Ha jól játszunk és erősen kezdünk, akkor minden esélyünk megvan a győzelemre és hogy végre kozmetikázzuk a Bernabéuban nyújtott negatív szériánkat. Előre kell tekinteni, nem szabad a múltbéli dolgokon rágódni.”

A Bernabéu hűségéről: „A szurkolóink mindig kitartottak mellettünk és ezt semmire sem cserélném el. Senki nem gondolhatja azt, hogy nem szeretünk játszani a Bernabéuban. Éppen ellenkezőleg, minden héten itt játszanánk, ha lehetne. Az eddigi találkozókkal már nem tudunk mit kezdeni, viszont holnap mindent megteszünk, hogy megszerezzük a három pontot és örömöt okozzunk a szurkolóinknak.”

Bale-ről: „Még meglátjuk, hogy pályára léphet-e holnap. Kisebb izomproblémája van, de nem szeretnénk kockáztatni. Ennyi az egész, nincs semmi ellentét a Real Madrid és a walesi nemzeti csapat között. Az aktuális állapota dönt majd arról, hogy csatlakozik-e a válogatotthoz.”

Asensio szerződéshosszabbításáról: „Nagyon örülök, hogy hosszabbított, rászolgált erre, ahogy az összes többi játékosunk, akik az elmúlt napokban írtak alá új szerződést. Remélem, hogy mindegyikük sokáig fog a klub kötelékéhez tartozni. Asensio mindennap Cristianoval edz és amit mondott róla, az igaz. Egy igazi példakép mindenki számára, a hozzáállása másokra is átragad.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend