Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-10-02 04:40 e.gergo realmadrid.com
Navas: „Mindig fontos, hogy kapott gól nélkül zárjuk a meccseket” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

A játékosok nyilatkozatai az Espanyol elleni győzelem után:

Keylor Navas „Sok meccsünk volt itthon győzelem nélkül, ma pedig jól játszottunk, két gólt szereztünk, és ez a három pont magabiztosságot ad nekünk a válogatott szünetre fordulva. Mindig fontos, hogy kapott gól nélkül zárjuk a meccseket, ez most sikerült, és elégedettek vagyunk. Nagyon boldoggá tesz, hogy képviselhetem a Real Madridot ebben a stadionban. Ez egy kiváltság, és remélem még sok évig megtehetem majd. Mindig motivál bennünket a válogatott szünet is, amikor a hazánkat képviseljük, és ugyanezzel a motivációval fogunk visszatérni is, mert ahhoz, hogy serlegeket nyerjünk, mindig összpontosítanunk kell rá, hogy a lehető legtöbb pontot gyűjtsük össze”.

Isco és Cristiano: „Nagyon örülünk Iscónak. Minden meccsen megmutatja, hogy száz százalékot nyújt a pályán, és remélem, hogy még sok gólt tud majd lőni, és segít a csapatnak a pontok gyűjtésében. Cristiano is fantasztikus munkát végez. Mikor nem lő épp gólt, akkor gólpasszokkal, hátrazárással veszi ki a részét a munkából. Nagyszerű ez nekünk, mindig a csapatért dolgozik”.

Isco „Nagyon fontos meccs volt ez ahhoz, hogy újra visszanyerjük azt a jó hazai érzést, az utóbbi meccseken nem akart nekünk itt összejönni a győzelem. Boldog vagyok, hogy megszereztük a három pontot és hogy gólokat is szereztem, reméljük, hogy ez egy jó sorozat kezdete számunkra. Az első gólnál ösztönös volt a befejezés. Volt korábbi helyzetem is, ami kimaradt, pedig jobban találtam el, de ilyen a foci. Nehéz most nekünk a gólszerzés, de az a fontos, hogy helyzeteket teremtünk. Képesek vagyunk fejlődni, és biztos vagyok benne, hogy több gólt fogunk lőni a szezon hátralévő részében”.

Achraf „Nagyon boldoggá tesz, hogy debütálhattam a világ legjobb csapatában, ezt a napot soha nem fogom elfelejteni. A csapattársaim kisegítenek engem, és minden nap ellátnak engem tanácsokkal. Minden könnyebb így, hogy ott vannak mellettem. Jól éreztem magam, játékosként pedig folyamatosan fejlődök, lépésről-lépésre. Tegnap Carvajalnak sajnos volt egy problémája, és Zidane azt mondta nekem, hogy maradjak nyugodt, de játszani fogok. Arra kért, hogy csináljak mindent ugyanúgy, mint az edzéseken”.

Zidane: „Nagyon jól kezdtük a meccset, és nyugodtak tudtunk maradni”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend