Advertisement

Sergio Ramos is bekerült az Aranylabda 30 jelöltje közé, és nyugodt szívvel állíthatjuk, hogy nem érdemtelenül, hiszen igazi vezére, és sokszor megmentője volt a csapatnak a 2016-2017-es szezonban. Sokan a legjobb háromba várják, de néhány úgy vélekednek, hogy végső siker esetén is jó helyre kerülne a díj.

A Real Madrid Kapitánya a France Football kérdéseire is válaszolt a listára kerülést követően.

Neymar-Cavani büntető esete

“Ilyen jellegű dolog nem történhet meg Madridban, mivel minden meg van tervezve már a meccs előtt. Minden szervezett és koordinált. Cristiano az elsődleges büntetőrúgó, ha ő nincs, akkor én végzem el. A harmadik számút pedig mindig a meccs előtt jelölik ki. Cavani és Neymar két nagyszerű játékos, és biztosa vagyok benne, hogy közös nevezőre fognak jutni.”

Zidane

“Jó kapcsolatot ápolunk, Lojális vagyok hozzá, a dolgok pedig könnyűek és egyértelműek vele. Csodálatos a kapcsolatunk, életre szóló barátságban vagyok az edzőmmel. Diego Maradona egyszer azt mondta, “fekete vagy fehér, de soha nem szürke”, pontosan ilyen Zidane-nal.”

Sorsdöntő gólok

“Mindig a legtöbbet követelem magamtól az utolsó leheletig, én ilyen vagyok. Ha lehetséges, akkor a mérkőzés utolsó pillanatáig harcolok. A remény hal meg utoljára. Ez benne van a DNS-emben, és a Real Madridéban is. A nehéz helyzetek befolyásolhatják az embereket, de én mindig hiszek és reagálok ezekre a szituációkra.”

Szeretnéd, ha saját véleményed is megjelenne nálunk? Kattints ide és tudj meg többet
További hírek:
Bezárás