Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-10-14 19:51 Realista24 marca.com
Egyedül a csúcson Egyéb hírekÉrdekességek, statisztikák

Egy újabb egyedülálló rekord került fel a „Zidane csapat” neve mellé, hiszen azzal, hogy megszerezték a hihetetlenül fontos három pontot a Getafe vendégeként, és ezáltal nyomást tudnak gyakorolni az este, az Atlético vendégeként pályára lépő Barcelonára, a 13. győzelmüket aratták idegenben, megszakítás nélkül.

A legutóbbi alkalom, amikor nem sikerült a Bernabéutól távol megszerezni a három pontot, még februárban volt, a Valencia vendégeként. Azóta a Villarreal, Eibar, Athletic, Leganes, Sporting, Deportivo, Granada, Celta Vigo és Malaga volt az, aki kapitulált még a tavalyi szezonban a Real Madrid ellen, idén pedig a Deportivo La Corunának, a Real Sociedadnak, az Alavesnek, és most a Getafének sem sikerült egy pontot sem otthon tartania.

A meccs előtt még közösen osztoztak a trónon a Pep Guardiola féle Barcelonával, akik még az 2009/2010-es szezonban kezdték meg remek sorozatukat, amely egészen a következő szezon, 21. fordulójáig tartott.

Benzema és Cristiano Ronaldó góljainak hála, most már a Real Madrid az egyeduralkodó.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend