Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-10-18 16:25 e.gergo as.com
Betörtek a Fuenlabrada jegyirodájába, a Real elleni meccs bevételeit keresték Spanyol Kupa

Mint ismeretes, a Real Madrid ellenfele a Copa del Rey kiírásában a spanyol harmadosztályban játszó Fuenlabrada lesz, hétfőn meg is kezdődött a Fernando Torres stadionban lejátszandó mérkőzésre a jegyárusítás – ennek reményében törtek be a jegyirodákba hétfőn este, de a tolvajok nem jártak sok sikerrel.

A hírek szerint nagyjából háromezer belépő talált gazdára a hétfői nap folyamán a Real Madrid elleni mérkőzésre, este le is csaptak a jegyirodára, de a tolvajok csak két üres pénzes dobozt, és egy mobiltelefont találtak a helyszínen – ezeket mind el is vitték magukkal, hogy ha már arra jártak, ne menjenek haza üres kézzel.

Az AS beszámolója szerint a betörést kedd reggel állapították meg, az irodákhoz vezető bejárati ajtót feltörve találták a reggel munkába érkező alkalmazottak. A rendőrséget azonnal a helyszínre hívták, és a jegyértékesítés kedden is tovább folytatódott, igaz húsz perces késéssel a reggeli nyitáshoz képest. A belépők 25 és 80 euró között mozognak, az AS szerint közel 150.000 euró csorghatott be a Fuenlabrada kasszáiba a hétfői nap folyamán, de a pénzt zárás után természetesen elszállították a helyszínről, így a tolvajok markát nem ütötte meg a főnyeremény.

A Copa del Rey legjobb harminckét csapatának összecsapásai során a Fuenlabrada otthonába október huszonhatodikán, csütörtökön este érkezik a Real Madrid, a Bernabéuban játszódó visszavágó pedig november végén lesz majd, annak a mérkőzésnek a dátuma egyelőre nem hivatalos.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend