Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-10-20 10:03 Realista24 marca.com
Újabb fiatal brazil tehetséget igazolt a Real Madrid Átigazolási hírek

A Real Madrid szóbeli megállapodásra a brazil U-17-es tehetséggel, Alan de Souza Guimaraes-szel, ezzel folytatva ezzel a jól bevált átigazolási politikájukat, a fiatal tehetségek bekebelezését. A Palmerias támadó középpályása, aki jelenleg Indiában van, az U17-es Világbajnokságon, 2018 nyarán fog a Real Madridhoz csatlakozni, mégpedig a Castilla csapatához.

A fiatal középpályás ezzel a döntéssel, Vinicius Junior nyomdokaiba lépett, aki még májusban mondott igent a Real Madrid hívó szavára. Vinicius életkora miatt azonban csak 2019 májusában fog tudni csatlakozni a Királyi Gárdához.

Alan a Sao Paulóban kezdte meg karrierjét, és nem sokkal később számos nagy brazil klub ajánlatát, valamint az Inter Milan megkeresését is elutasította, hogy a Palmeriashoz igazoljon 2013-ban, ahol a klub akadémiájának egyik legragyogóbb ékkövévé nőtte ki magát. Jelenlegi szerződése 2019-ig szól, és a kivásárlási ára 50 millió euró, de a Real Madrid természetesen ennél jóval kevesebbet szeretne fizetni a játékosért, hiszen szerződésének utolsó évébe lépne.

A spanyol és Bajnokok Ligája címvédő már számos alkalommal küldött megfigyelőt Alan mérkőzésére, valamint a játékos ügynöke, Juan Figger ez év elején találkozott a klub képviselőivel is Madridban. Mindezek együttes eredménye, hogy a fiatal tehetség 2018 nyarán Európába fog költözni, hogy pályafutását a Real Madridnál folytathassa.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend