Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-10-26 23:20 Tromposch Ádám
Kétgólos előny, két büntető után! Fuenlabrada – Real Madrid: 0-2 Spanyol Kupa

A Real Madrid a Spanyol Kupában a Fuenlabrada ellen kezdte meg a szereplését.

Az első percek Ceballosról szóltak, minden labdát elkért, szépen indult meg, jó cseleket csinált a spanyol középpályás. Az első igazi helyzet a hazaiak előtt adódott, amikor egy fejes után kellett védenie Casillának – Atienza próbálkozott. A 21. percben jó helyről járt szabadrúgás a Real Madridnak, ám Ceballos nem végezte el jól: Codina kezébe tekerte a lasztit.

A 26. percben veszélyes szöglet után kétszer is fejelhettek a Fuenlabrada játékosai, de végül egyik lehetőség után sem kellett nagyot védenie Casillának. A 40. percben a Real végezhetett el egy szögletet, a kavarodás után pedig Llorente elé pattant, aki kapásból rálőtte, de egy védőről kipattant. Négy perccel később újra Llorente próbálkozott, ezúttal sokkal jobban, nagyon szép átvétel után lőtt, de Codina nagy bravúrral a felső lécre tudta tolni. Szép lövés volt a spanyoltól.

A végén még Mayoral próbálkozott, de gyengén lőtt, így 45 perc után 0-0 állt az eredményjelzőn.

A második játékrész elején Zidane még nem nyúlt a csapathoz, így csere nélkül vonultak ki a pályára a Real Madrid játékosai. A 62. percben Achraf indult meg a jobbszélen, megtolta a labdát, a tizenhatoson belülre került, amikor Fran García lerántotta, így jöhetett a jogos büntető. A tizenegyes mögé Asensio állt oda, és nagyon magabiztosan lőtte be a labdát: 0-1! Egy perccel később Asensio távolról lőtt, de Codina kiütötte a lasztit.

Nem sokkal később Mayoral szerezhette volna meg a 2. vendég gólt, de Codina újra a helyén volt, így újfent csak szöglet lett belőle, ahogy újabb pár perc elteltével is Mayoral – Codina volt a labda útja, de ezúttal a hazai kapusról ki sem pattant. A 79. percben Candela rántotta le Theót a tizenhatoson belül, jött az újabb büntető, amelyet ezúttal L. Vázquez lőtt be: 0-2! Candela ennél az esetnél két sárgát is kapott, így idő előtt el kellett hagynia a pályát.

A végén még Vallejót küldte le a játékvezető, aki talán a sok kihagyás miatt ütemet tévesztett, így a labdát nem találta el, csak a lábakat, mehetett is az öltözőbe. A meccs eredménye már nem változott, a Real Madrid kétgólos előnyből várja a Bernabéuban rendezendő visszavágót.

Mérkőzés: Fuenlabrada – Real Madrid: 0-2 Versenysorozat: Spanyol Kupa, 16 közé jutásért, 1. mérkőzés Kezdőrúgás: 2017.10.26. (csütörtök) 21:30 Helyszín: Estadio Fernando Torres, Madrid TV: DigiSport2 (élő) Kommentátor: Monoki Lehel

A mérkőzés jegyzőkönyve:

Fuenlabrada: Codina; Mikel Iribas, Cata Díaz, Armando, Fran García; Milla, Miguel Ángel Atienza; Hugo Fraile (Candela 71′), Quero (Annor 53′), Dani Fernández (Portilla 46′); Dioni.

Real Madrid: Kiko Casilla; Achraf (Franchu 82′), Vallejo, Nacho, Tejero; Marcos Llorente, Ceballos, Theo; Lucas Vázquez, Asensio és Mayoral.

Játékvezető: Iglesias Villanueva; sárga lapot Fran García kapott. Candelát két sárgával küldte le a játékvezető, míg a Real Madridtól Vallejo kapott egyből pirosat.

Folytatás vasárnap délután 16:15-től a spanyol bajnokságban, amikor Zidane csapata a Gironához látogat.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend