A Fuenlabdrada elleni első idei kupameccset 2-0-ra nyerte idegenben a Real Madrid, a találkozó után pedig Vallejo, Feuillassier, Lucas Vázquez, Asensio, Nacho, Llorente és Tejero is nyilatkoztak.

Vallejo
“Nagyon jó volt Nacho mellett játszani, ő egy hihetetlen játékos. Örülök neki, hogy debütálhattam, és hogy megkaptam ezt a lehetőséget. A kiállításért kár volt a végén, de a győzelemre összpontosítok. Mindenki játszani akar, én is nagyon vártam már, és ezt minden edzésen megmutatom. Tudom, hogy még nagyon sokat kell tanulnom, és nagyon keményen kell dolgoznom, de a legjobbakkal vagyok itt, és csodálatos velük edzeni”.

“Létfontosságú volt, hogy idegenben most jó eredménnyel zárjuk a meccset, és a csapat nagyszerű munkát végzett. Az első félidőben kicsit döcögött a gépezet, mert a Fuenlabrada nagyon mélyen visszahúzódott, de aztán elkezdtünk területeket találni, és jöttek a gólok is”.

Feuillassier
“Nem találom a szavakat arra, hogy leírjam ezt a pillanatot, erről álmodtam mindig. Szeretem ezt a klubot, és lehetőséget kaptam arra, hogy debütáljak az első csapatban, ezt a családomnak és a barátaimnak ajánlom. Nagyon szerencsésnek érzem magam. Az utánpótlás tagja vagyok, de csodás, hogy az első csapatot is segíthetem. Erre a pillanatra életem végéig emlékezni fogok”.

“Zidane a legjobb edző a világon, és játékosként is minden idők legjobbjai között volt. Azt mondta nekem, hogy maradjak nyugodt, és tegyem azt, amihez értek. Igyekeztem kihozni magamból a lehető legtöbbet. A mai meccsen viselt mezt hazaviszem a szobámba, és örökre megmaradó emlék marad. Velem lesz életem végéig. A bemelegítéstől kezdve alig vártam már, hogy felhúzhassam ezt a mezt”.

Asensio
“Tudtuk, hogy nem lesz könnyű a meccs. Az első félidőre nagyon jól jött ki a Fuenlabrada, de a másodikban kicsit visszaestek, mi pedig előnyt faragtunk ebből. Jó eredményt értünk el itt, és nagyon örülünk a győzelemnek. Mindig igyekszem arra törekedni, hogy kihasználjam a perceket, amiket kapok a pályán, és minél több lehetőséget kapok, annál jobb”.

Lucas Vázquez
“Nagyon zárt volt az ellenfél az első félidőben, nagyon megnehezítették a dolgunkat, keresték a saját helyzeteiket is. Mi kivártuk, amíg eljön a mi pillanatunk, és szerintem a végeredmény fair. Beszéltünk róla a meccs előtt, hogy ha büntetők lesznek a meccsen, akkor az elsőt Asensio, a másodikat pedig én lövöm majd. Végül volt is két tizenegyes, és mindkettőt értékesítettük. Az edzéseken sok ilyet lövök”.

A hétvégi meccs Gironában: “Várjuk még az információkat, hogy mi történhet, és mi nem. Felkészülünk a meccsre, ez a kötelességünk. Próbálunk nem gondolni másra, csak a sport részére”.

Vallejo: “Nagyszerű debütálás volt ez neki, a végén a pios lap volt csak egy kis sötét folt a végén benne. De az ilyesmi megesik a labdarúgásban, nem kell őt hibáztatni miatta, és neki sem kell bocsánatot kérnie tőlünk miatta”.

Nacho
“Elsősorban örülök a győzelem miatt, nehezebb volt a meccs, mint amilyennek tűnt, és boldogabb nem is lehetnék, miután először voltam csapatkapitány hivatalos mérkőzésen. A Real Madridban mindig nagy felelősséged van, és kapitányként még inkább vezérnek kell lenned. Remélem, hogy még sok meccset játszhatok, és sokszor lehetek majd még kapitány”.

“Az a fontos, hogy gólokat lőttünk, és nem kaptunk egyet sem. Keményebb meccs volt, mint amilyennek tűnt, mert nagyon mélyen játszott a Fuenlabrada, és megszenvedtünk vele kicsit. Vallejo esete benne van a játékban, ismerem őt, és biztosra mondhatom, hogy nem akart rosszat, nagyszerű srác”.

Llorente
“Nagy győzelem ez nekünk, tudtuk, hogy nem lesz könnyű itt nyerni, de végül sikerült, és ez jó pozícióba helyez minket a visszavágó előtt. Az itteni pálya kisebb, és nehezebb volt feltörni az ellenfelet, de türelmesek voltunk, járattuk a labdát egyik oldalról a másikra, anélkül, hogy erőltettük volna a helyzeteket, és ez nagyon fontos volt. Ezzel a türelemmel képesek voltunk helyzeteket kialakítani, és megszerezni azt a két gólt”.

“Nem engedhettük meg magunknak, hogy kikapcsolódjunk,  az egész meccsen tartani kellett az intenzitást. Szerintem azt tettük a pályán, amire az edző kért bennünket, és egy jó eredménnyel utazunk haza. Zidane biztosra megy, hogy a csapatban mindenki jól felkészült legyen. Nekünk, akik kevesebbet játszanak, ki kell használnunk az ilyen lehetőségeket”.

Tejero
“Igyekszem jó munkát végezni, és mindig ott leszek, hogy segítsek, akármikor csak az edző megkér rá engem. Tudtuk, hogy kemény meccs vár itt ránk, egy olyan ellenféllel szemben, akik jól játszanak. Volt egy kiállítás a meccs vége felé, de a lefújásig összpontosítottunk. A legfontosabb az, hogy ott lehetünk a pályán, élvezhetjük a meccset és a legjobbaktól tanulhatunk”.

Zidane: “Minden játékos nagyszerű munkát végzett”

Szeretnéd, ha saját véleményed is megjelenne nálunk? Kattints ide és tudj meg többet
További hírek:
Bezárás