Cristiano Ronaldót a Tottenham elleni vereséget követően sikerült a Bein Sportsnak egy rövid interjú erejéig elkapnia a Wembley-ben. A 32 éves portugál játékos nem rejtette véka alá csalódottságát, amelynek így hangot is adott.

Mit gondolsz a meccsről és a csoportról?

Szomorú, mivel kikaptunk, és győzni jöttünk. Ez egy rossz álom. Ez nem az, ahogy mi akartuk, de a dolgok meg tudnak változni a fociban. Rossz szériában vagyunk, de meg akarjuk változtatni a dolgokat, és biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog. Még mindig sok időnk van a javulásra, és meg vagyok róla győződve, hogy ezt fogjuk tenni.

Mi történt az elmúlt meccseken?

Semmi nem történt. Nem tudunk mindig jól játszani. Nem ott vagyunk, ahol lenni akarunk, de én nem látom ennyire rossznak a dolgokat, vagy hogy ennyire rosszul játszanánk. Továbbra is hinnünk kell.

Hozzáállásbeli gondok lennének?

Az emberek keresik az okokat, de bízom a csapatban, és a dolgok megváltoztatásában.

Még 3-0-nál is próbáltad biztatni a csapattársaid…

“Ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretnéd, és veszítesz, akkor normális, hogy a csapattársak támogatják egymást, támogatni kell egymást. Igazi csapás volt ez a 3-1-es vereség, de véleményem szerint nem tükrözi mindazt, ami a pályán történt, mivel az első góljuk les volt. Ugyanez történt a Girona ellen is, ott a második gól volt az.

Aggódsz?

Ami számít, az a végelszámolás, nem a jelen.

Látod magad a következő évek Real Madridjában?

Soha nem lehet tudni. Négy év van még a szerződésemből, nem fogom megújítani. Jól vagyok.

Biztos vagy benne?

Nem fogom megújítani.

A jelenlegi csapat rosszabb, mint a tavalyi?

Az összes játékos, aki távozott, erősebbé tett minket. Ez nem kifogás, de az olyan játékosok, mint Pepe, James vagy Morata…erősebbé tettek minket. A játékosok, akik érkeztek, ők a jövő, de még fiatalok.

Szeretnéd, ha saját véleményed is megjelenne nálunk? Kattints ide és tudj meg többet
További hírek:
Bezárás