A 2017/2018-as szezon eddigi mérkőzésein összesen kilenc Real Madrid játékos hozta már kihagyhatatlan helyzetbe csapattársait gólpasszal. A legtöbb gólpasszt adó játékos a keretben az a Gareth Bale, akinek madridi jelenléte – illetve sérülései miatt általában inkább hiánya – sok vitát gerjeszt a Real Madrid szurkolói között.

A walesi támadó négy gólpasszal áll az élen ezen a téren, mögötte Isco áll, aki három alkalommal adott asszisztot a társaknak, és egyébként a góloknál sem szerénykedik mostanság. A képzeletbeli dobogó harmadik fokán négy játékos osztozkodik: Cristiano Ronaldo, Marcelo, Carvajal és Asensio két-két gólpassznál járnak az idei szezonban. A listához legutóbb Benzema és Borja Mayoral csatlakozott, a francia Marcelónak adott gólpasszt az Eibar ellen, Mayoral pedig Cristianónak a Wembley-ben. Rajtuk kívül Luka Modric áll még egy gólpasszal.

Ami a 2017-es naptári évet illeti, Cristiano Ronaldoról kaptunk egy videós összeállítást a Real Madridtól. A portugál gólvágó azon kívül, hogy rendre megzörgeti az ellenfelek hálóját, a 2017-es évben hat gólpassznál is jár, ebből hármat Iscónak, egyet-egyet pedig Kovacicnak, Kroosnak és Benzemának. A teljes góllövőlistát ide kattintva találjátok.

cristiano-assist – Streamable

Szeretnéd, ha saját véleményed is megjelenne nálunk? Kattints ide és tudj meg többet
További hírek:
Bezárás