A Karim Benzemával készített interjút a Canal+ France, amelynek jelentős részét tegnap már olvashattátok, ma viszont egy újabb részt teszünk közzé, amely vasárnap este is külön figyelmet kapott. A francia támadó olyan dologról beszélt, amelyről eddig még talán sosem, legalábbis nem ilyen részletességgel és őszinteséggel, a José Mourinhóval való kapcsolatáról.

2011-ben a portugál szakember az egyik sajtótájékoztatóját így kezdte.

“Ha nem tudok kutyával menni vadászni, akkor megyek egy macskával. Kutyával többet és jobban tudsz vadászni. De ha nem áll rendelkezésre kutya, és csak macskád van, akkor azzal mész vadászni” – mondta Mourinho, amely elindította a lavinát közte és Benzema között, amelyre így emlékszik vissza a támadó.

“Mindig is jó volt a kapcsolatunk, de ezek után voltak olyan kijelentések és kifejezések, amelyek nem voltak feltétlenül szükségesek. Az volt a benyomásom, hogy kinevet. Annak ellenére, hogy tiszteltem őt, onnantól kezdve kezdtem elveszíteni. Leültem vele beszélgetni, és elmondtam neki, amit kellett. Egy órán át tartott. “Én egy focista vagyok, te vagy az edzőm, én tisztellek téged, te is tisztelj engem”. Onnantól kezdve nem volt sem macska, sem kutya, sem más. Visszahúzódó vagyok, de ha valaki viccet csinál belőlem, akkor egyértelmű vagyok. Ha az agyaddal beszélsz, a dolgok mindig könnyebbek” – zárta gondolatait Benzema.

Szeretnéd, ha saját véleményed is megjelenne nálunk? Kattints ide és tudj meg többet
További hírek:
Bezárás