Chris Coleman a walesi válogatott szövetségi kapitánya is elmondta véleményét Gareth Bale helyzetéről. A kapitány szerint, ha Bale boldog Madridban akkor maradnia kell, ha viszont nem, akkor távozzon a csapattól.

Wales válogatottja nem lesz ott a jövő évi vb-n, amelyet Oroszország rendez meg. Bale-nek így viszonylag nyugodt nyara lehet, ám az átigazolásáról szóló pletykák biztos, hogy minden nap előjönnek majd a sajtóban. A válogatott szövetségi kapitánya a következőket mondta erről:

“Azt szeretném, ha Bale ott játszana, ahol boldog. Ez persze azért van, mert ahol boldog, ott tudja igazán megmutatni, hogy mire képes, ott tud jól játszani, ez egyszerű. Amikor velünk van, akkor boldog és mindig remekül játszik. Nem kellene ott lennie, ahol nem érzi magát jól. Ha jól érzi magát Madridban, akkor rendben van, ha ez nem így van, akkor el kellene mennie egy olyan csapatba, ahol jó érezheti magát.”

“Ha én lennék az edzője még két, vagy akár négy évig, örülnék ha a Real Madridban maradna. Persze, sok a sérülése mostanában, de általánosságban elmondható, hogy a Premier League fizikálisan még keményebb a La Ligánál, így ebből a szempontból jó helyen van.”

Szeretnéd, ha saját véleményed is megjelenne nálunk? Kattints ide és tudj meg többet
További hírek:
Bezárás