Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-11-22 00:39 e.gergo realmadrid.com
Zidane: „Akárkivel játszunk a nyolcaddöntőben, az nehéz lesz” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

Az APOEL elleni mérkőzés után Zinedine Zidane megtartotta szokásos meccs utáni sajtótájékoztatóját. A francia mester szavait alább olvashatjátok:

„Jó úton haladunk, jól játszunk. Tisztán látszik, hogy fejlődünk, mert idegenben hat gólt szerezni nem semmi dolog. Mondhatjátok, hogy egy gyenge csapat ellen játszottunk, de ez nem igaz. Összpontosítottunk, hamar gólt lőttünk, és nem kaptunk végül egy gólt sem. Nagyszerű forduló volt ez számunkra, és az a fontos, hogy továbbjutottunk a csoportból”.

„Akik kevesebbet játszanak, azok is kaptak pár percet, ami nagyszerű. Ami a csoportot illeti, nem tudunk semmit tenni. Még ha meg is nyerjük az utolsó meccsünket, akkor is másodikként fogunk végezni, ezt el kell fogadnunk. Nem szabad pesszimistának lennünk, az nem változtat semmin. Tudom, hogy hosszú lesz az út most hazáig, de holnap pihenhetünk, csütörtökön pedig elkezdünk edzeni a szombati bajnoki meccsünkre”.

A nyolcaddöntőkről: „Két meccs lesz majd, és megpróbálunk majd ott is továbbjutni a következő körbe. Az ellenfeleink tudják, hogy milyen nehéz a Real Madrid ellen játszani. Ez nem fog változni, de tudjuk, hogy akárkivel is kerülünk szembe, nehéz lesz nekünk is. Egy csoportelső ellen fogunk játszani, akik így fenomenálisan teljesítettek eddig”.

Cristiano és Karim: „Mindkettejüknek jó, hogy gólszerzőként bekerültek a jegyzőkönyvbe, de ez az egész csapat számára jó hír. Gólokkal táplálkoznak, és ma mindketten dupláztak, ezzel is győzelemhez segítve minket. Örülök mindkettejüknek, és az egész csapatnak is. Mindig beszélünk a játékosokkal, nem csak karimmal. Nem arról van szó, hogy rossz időszakon ment volna át. Ő nem az a fajta, aki sokat beszél, időnként magában tart dolgokat, de ez nem nagyon szokta befolyásolni a munkáját. Tudja, hogy melyik klubnál van. Mindig többet várunk el a legjobb játékosainktól. Tíz éve van már a csapatnál, és emiatt talán mindig kicsit többet kell nyújtania, mint a többi játékos. Ezzel ő is tisztában van”.

Modric dicsérete: „Nem csak Luka fejlődik, hanem mindenki más is. Luka varázslatos teljesítményt nyújtott ma este, egyensúlyt adott a csapatnak. Toni mellett játszott a középpályán, és kiváló munkát végzett védekezésben és labdatartásban is. Mindannyian tisztában vagyunk a képességeivel”.

A sérültek, és Marcelo cseréje: „Bale, Keylor és Kovacic csütörtökön a csapattal fognak edzeni. Marcelo csak egy kisebb rúgást kapott a combjára. Szerettem volna, ha Theo is kap egy kis játékidőt a pályán”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend