Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-11-25 21:54 ___Samy___ realmadrid.com
Carvajal: ”Megszereztük a három pontot, és most tovább kell ezt folytatnunk” Nyilatkozatok

A Malaga elleni győztes mérkőzést követően Carvajal, Vallejo, Varane és Lucas Vázquez álltak a mikrofon elé, és elemezték a mérkőzést.

Carvajal

”Mi voltunk a jobb csapat az első félidőben. A két kapott gólunk a mi hibánkból született, mikor megpróbáltuk kihozni a labdát, és ez az, amire megoldást kell találnunk. Szerintem mi, az edző és a szurkolók is mindannyian azt szeretnék, hogy inkább ilyenek miatt kapjunk gólt, mint buta védekezésbeli hibák miatt. A második félidőben egy kicsit lassabbak voltunk, de végül a kulcsfontosságú dolog az, hogy megszereztük a három pontot és egy kis nyomást helyeztünk a tabella éllovasára. Most ezt kell tovább folytatnunk.”

”A gól döntő fontosságú volt, előbb vagy utóbb be fognak menni. Cristianónak nagyszerű meccse volt. A fontos dolog az, hogy helyzetbe tudott kerülni. Most már csak a Fuenlabrada elleni mérkőzésre gondolunk.”

Az első félidőben meg nem adott gól

”Az egy olyan labda volt, amire Bayssenak is, és nekem is ugyanannyi esélyem volt. Azon voltam, hogy felugorjak érte, ő pedig felemelte a karját és meglökött. Szerintem ez szabálytalanság volt, de akár befújta, akár nem, a játékvezetők hozzák meg a döntéseket, és ezt tiszteletben kell tartanunk, nem kérdőjelezhetjük meg.”

Vallejo

”Tudjuk, hogy nincsenek könnyű mérkőzések, és meg kell küzdenünk minden győzelemért. Ez nagyon fontos három pont. A Malaga nagy intenzitást mutatott, és kétszer is kiegyenlítettek. Büszke vagyok a csapat válaszára 2-2-nél, Cristiano gólja döntő fontosságú volt. Megmutattuk a karakterünket, és megszereztük a győztes gólt. Ezután már sokkal kényelmesebben éreztük magunkat.”

”Szeretjük a lehető legjobbat nyújtani, győzni és szórakoztatni a közönséget. Ma mindez nem volt lehetséges, de nyertünk, és ez a legfontosabb. Elvégeztük a leckét, és még erősebben kell visszatérnünk, mivel még sok mérkőzés maradt hátra, amikre a lehető legjobb formában kell érkeznünk. Harcolni szeretnénk a végsőkig. A győztes meccsek magabiztosabbá és boldogabbá tesznek. Köszönjük a szurkolóknak, hogy mindvégig mögöttünk állnak, és hajtanak minket a végéig, hogy megszerezzük a győztes gólt.”

Cristiano

”Ő egy követendő példa. A belefektetett munkája miatt megérdemli mindazt az elismerést, amit kap. Öröm mellette játszani. A gólok nem csak fontosak, hanem sokat is adnak a csapatnak.”

Lucas Vázquez

”Ez egy fontos mérkőzés volt a számunkra. A három pont volt a célunk, amit meg is szereztünk, és boldogok vagyunk. Talán az eredmény szorosabbnak tűnik a látottaknál, de csak a pozitív dolgokat kell megragadnunk. Kétszer is kiegyenlítettek, de nem adtuk fel, tovább harcoltunk és megszereztük a győzelmet.”

”Örülök, hogy ismét játszhattam és segíthettem a csapatot, hogy helyzeteket alakíthattam ki, és hogy keményen dolgoztam. Sok mérkőzés van még hátra. Karácsony előtt az a célunk, hogy minden mérkőzést megnyerjünk. Kettőt megnyertünk, és ezt tovább kel folytatnunk.”

Varane

”Ez a szezon nehéznek bizonyul. Egyre nehezebbé válik, mert a mai ellenfél is mindent beleadott. Tudjuk, hogy ez mindig egyre nehezebb lesz, ezért fel kell rá készülnünk. Képesek vagyunk fejlődni, és keményen dolgozunk, hogy megtaláljuk a legmagasabb szintet, amin teljesíteni tudunk, habár az ellenfél mindent elismerést megérdemel. A csapat még nagyobb vágyat mutatott a gólszerzésre.”

Cristiano

”Néha ez megtörténik a futballban, néha szerencsés vagy, néha nem. A gólok Karim és Cristiano számára nagyon fontosak voltak. Cristiano keményen dolgozik, és biztosak vagyunk benne, hogy előbb-utóbb még több gólt fog szerezni.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend