Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-11-25 09:47 Tromposch Ádám realmadrid.com
Cristiano Ronaldo egyik kedvenc ellenfele a Málaga Spanyol Bajnokság

Cristiano Ronaldo 16 gólt lőtt a Málaga ellen 10 mérkőzésen.

A legutolsó Málaga elleni találkozóról igazán jó emlékeket őrizhetnek a Real Madrid szurkolói és persze a játékosok is, hiszen idegenben a La Rosaleda Stadionban sikerült bebiztosítani a bajnoki címet a hétvégi ellenfél ellen.

Azon a mérkőzésen is betalált Cristiano Ronaldo, ő lőtte az első gólt, így tovább csinosította a Málaga elleni amúgy sem rossz statisztikáját. A portugál támadó ugyanis 10 mérkőzésen lépett pályára a Málaga ellen, és ezeken a találkozókon 16-szor mattolta az éppen aktuális kapust és persze a védelmet.

Mindez azt jelenti, hogy CR mióta a Real Madrid csapatában lövi a gólokat, minden szezonjában betalált az andalúz gárda kapujába. Az első szezonjában kettőt lőtt nekik a Bernabéuban, majd a La Rosaledában szintén duplázott, hogy aztán a Bernabéuban mesterhármast lőjön nekik.

A 2011-12-es kiírásban újabb mesterhármas jött, ezúttal idegenben, de hazai pályán betalált ellenük a 2012-13-as, a 2013-14-es és a 2014-15-ös kiírásban is. Idegenben az elmúlt szezonon kívül gólt lőtt a Málaga ellen a 2013-14-es és a 2015-16-os szezonban is.

Szombaton 16:15-től még tovább növelheti góljai számát, ezúttal a Bernabéuban!

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend