Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-12-01 13:56 e.gergo realmadrid.com
Zidane: „Fontos hónap nekünk a december, és nagy lelkesedéssel várjuk” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

A Real Madrid szombaton este az Athletic Bilbao csapatához látogat majd a spanyol bajnokság 14. fordulójában, a mérkőzés előtti napon pedig Zinedine Zidane megtartotta az ilyenkor kötelező sajtótájékoztatóját is. A meccset Magyarországon a Sport 2 televíziós csatorna fogja élőben közvetíteni 20:45-től.

„Nagyon jó mérkőzések várnak ránk a hónapban, és jól akarunk teljesíteni. Fontos hónap a december, és lelkesen állunk hozzá. Tudjuk, hogy most lesz három-négy érdekes meccsünk. Zsinórban sokszor kell játszanunk jó szinten. A csapat nagyon pozitív, és tudjuk, hogy tudunk változtatni a dolgokon”.

Sergio Ramos: „Velünk lesz holnap, mert felvette a csapat ritmusát. Nehéz mérkőzésre számítunk, ismerjük ezt a stadiont, a közönségüket és a Bilbaót. De felkészültek vagyunk arra, hogy jó meccset játsszunk. Nagyon jó hetünk volt, abban a reményben utazunk San Mamésbe, hogy jó mérkőzésünk lesz. Mindig többet akarunk, és igyekszünk a maximumot nyújtani. Holnap egy jó csapat ellen játszunk majd. A közönségük támogatni fogja a Bilbaót, mint mindig. Harcolnunk kell majd, és jó focit játszani”.

Bale állapota: „Semmi komoly nincsen vele, csak egy apróság volt, és nem akarunk kockáztatni. Nem tudom megmondani, hogy mikor jött elő neki a fájdalom. Nagyon erős játékos, és jól kell lennie ahhoz, hogy játszhasson. Mindig pozitívan gondolkozok, és bár most rossz pillanatban van, ki fog jönni belőle. Sok szeretetet kell adnunk neki, amíg felépül. Nem felejthetjük el, hogy fontos játékos számunkra, és hogy remekül játszik, amikor egészséges. Türelmesnek kell lennünk. A visszatérése rajta áll, remélem már jövő héten játszhat. Én, és mindenki más is hisz benne. Nem egyszerű a helyzet, amiben most van. Nem akarjuk kockáztatni, hogy nem száz százalékosan játsszon, és esetleg még tovább kiessen. Ő is mindenkinél jobban szeretné, ha újra játszhatna, és a társaival lehetne. Reméljük gyorsan újra velünk lesz majd”.

Cristiano megérdemli az Aranylabdát? „Nem mondom, hogy ő nem ember, de más. Egy olyan játékos, akinek nincsenek korlátai, és biztos vagyok benne, hogy meg fogja kapni az ötödik Aranylabdáját. Kiváló szezonja volt, és megérdemli. Nem lepődnék meg rajta, mert mindig többet akar, ambiciózus”.

Kepa: „Mindig a legjobb játékosok vannak nálunk. Keylor is közéjük tartozik. Mindig azok mellett leszek, akik itt játszanak. Kepa nagyon jó kapus, de én Keylorral és Kikóval vagyok. Meglátjuk, hogy lesz-e majd érkező a csapathoz, egyelőre nem kértem igazolást. Mikor megnyílik a piac, majd beszélünk erről. Nem fogok azokról a játékosokról beszélni, akik talán egyszer jöhetnek majd. Jelenleg ez nem az én problémám, csak szeretnék azokkal a játékosokkal készülni a mérkőzésekre, akik a keretem tagjai”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend