Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-12-02 23:17 Realista24 as,marca,twitter
Zidane: „Győzelmet érdemeltünk volna” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

A Real Madrid 0-0-ás döntetlent ért el az Athletic Bilbao vendégeként, annak ellenére, hogy két mérkőzésre való helyzetet dolgoztak ki. Azonban hiába a fölény és a rengeteg lehetőség, gólt nem sikerült rúgnia a csapatnak. Az este látottakat értékelte Zidane és Casemiro.

Zidane

„Nagyon elégedett vagyok a teljesítményünkkel, azzal viszont nem, hogy nem tudtunk gólt lőni és győzni. Különösen azok a játékosok miatt, akik mindenüket beleadták ma este. Többet érdemeltünk. Óriási erőfeszítéseket tettünk, de minden hiábavaló volt, mert nem sikerült gólt szereznünk. Tavaly nagyon sok mérkőzést az utolsó percekben nyertünk meg. Idén ez a fajta szerencse nincs velünk. Ramos nagyon ideges, mert úgy gondolja, hogy nem ért sárgát a szabálytalansága. De ez olyan dolog, amin nem tudunk változtatni.”

„Ugyanaz a kezdő volt, mint a Juventus ellen, csak az eredmény változott. Nem tudom azt mondani, hogy rosszabbul játszottunk volna, mint a döntőben, csak ma nem rúgtunk gólt.”

„Nem aggódom, de csalódott vagyok, ahogy a játékosok is. A végsőkig harcoltak, többet érdemeltek volna. Csak az tölt el aggodalommal, hogy annak ellenére nem szereztünk gólt, hogy milyen sok lehetőséget dolgoztunk ki. Én mindig pozitív vagyok, de a játékosok számára ez nehezebb. Változtatunk kell ezen. Mindent megtettünk, többet érdemeltünk volna, de végül nem sikerült gólt szerezünk. Nagyon jól játszottunk, lehetőségeket dolgoztunk ki, de a labda nem akart bemenni.”

„Egyegy gól négy plusz pontot jelentett volna, a mai és az Atlético mérkőzést figyelembe véve. Győzelmet érdemeltünk volna ma este itt, ahogyan a Wandában is. A több gólra az a megoldás, hogy több lehetőséget dolgozzunk ki, amit meg is tettünk.”

Casemiro

„Nagyon sok lehetőséget dolgoztunk ki, de ilyen a foci. A ma este lehetőség lett volna, hogy közelebb kerüljünk más csapatokhoz, de pontokat veszítettünk. A szurkolóinknak tudnia kell, hogy egy nagyon nehéz csapatot kellett volna ma megvernünk. Azért mentünk ki, hogy gólokat szerezzünk, és ezt a sok helyzet ellenére nem sikerült, pedig uraltuk a mérkőzést. Mindenki játszani akar. Bale sérült, de szükségünk van rá, mert fontos játékosunk.”

„Van olyan, hogy a labda egyszerűen nem akar bemenni. Keményen dolgoztunk. El akartuk érni a célunkat, hogy minden pontot begyűjtsünk. Csak az a sok lehetőség jár a fejemben, amit kidolgoztunk a meccs folyamán, de nem tudtuk berúgni. A sérülések a foci része. Nagyszerű csapatunk van, és mindenki játszani akar.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend