A Borussia Dortmund elleni mérkőzés előtti sajtótájékoztatón ezúttal a horvát Mateo Kovacic volt Zidane partnere. A középpályás meccs előtti szavai:

“Készen állunk. Szeretnénk jó teljesítményt nyújtani és gólokat lőni, ami hiányzott a legutóbbi meccseken. A Bajnokok Ligája mindig fontos, és bár a csoportkörből már továbbjutottunk, szeretnénk a Dortmund ellen is nyerni. Volt pár nagyon jó meccsünk. Bilbaóban nem lőttünk gólokat legutóbb, de tovább kell ezen lépnünk. A labdarúgásban, ahogyan az életben is, vannak nehezebb időszakok, de együtt átjutunk ezeken. Nem hiányoznak játékosok, a miénk Európa legjobb kerete. Jól játszunk, még ha néha van is egy-egy rosszabb meccsünk. Szerintem készen állunk arra, hogy jó munkát végezzünk”.

Saját helyzete: “Nagyon örülök neki, hogy újra játékra kész vagyok. A focit szeretem a legjobban a világon. Jobban vagyok már, és lépésről lépésre visszatérek a teljes erőnlétemhez. Minden meccsre készen állok. A szezon elején is jól voltam, de aztán a sérülés visszarántott. Továbbra is keményen kell dolgoznom, és tanulnom kell a csapattársaimtól. Szeretnék jelentősebb szerepet betölteni, ahogyan az első évemben is tettem”.

Cristiano: “Szerintem rendben van. Ő a világ legjobb játékosa. Korábban is lőtt gólokat, és továbbra is ezt fogja majd tenni. Néha a labda egyszerűen csak nem akar bemenni, de még hosszú út áll előttünk. Szerintem neki kell megnyernie az Aranylabdát, mert hihetetlen éve volt. Gólokat szerzett, a csapat sok trófeát nyert, és ebben neki is létfontosságú szerepe volt. Bár a legfontosabb mindig az, hogy együtt, csapatként nyerjünk”.

A januári átigazolási időszak: “Nem hinném, hogy az átigazolásokkal kapcsolatos kérdések érintenének engem, ez nem az én dolgom. Játszottam már együtt Icardival, és jó játékos. De nálunk van a világ legjobb csatára, és én csak annyit tudok mondani, hogy Icardi jó labdarúgó, aki segíthetné a csapatunkat, de az átigazolásokhoz nekem nincsen semmi közöm”.

Zidane: “Cristiano és Messi nagyon jó játékosok, akik még nagyobbá teszik egymást”

Szeretnéd, ha saját véleményed is megjelenne nálunk? Kattints ide és tudj meg többet
További hírek:
Bezárás