A Borussia Dortmund mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján a németek vezetőedzője, Peter Bosz, a játékosokat képviselve pedig Neven Subotic volt jelen, hogy megválaszolják az újságírók kérdéseit.

Peter Bosz
A Real elleni meccsről: “Emlékszem, hogy a legutóbbi meccsünkre a Real Madrid ellen nagyon jó formában érkeztünk, ők pedig kicsit rosszabbak voltak akkor, de így is legyőztek bennünket. Nagyon jó játékosai vannak a Madridnak, és nem hinném, hogy krízisen mennének most keresztül. Nem lesz könnyű győzelmet kérnünk a Mikulástól. Mindent bele fogunk adni azért, hogy megnyerjük a meccset. Lehet tudunk majd meglepetést okozni, és arra fogunk törekedni, hogy jó játékot mutassunk. Fontos az önbizalmunk szempontjából, hogy jó teljesítményt nyújtsunk, ahogy az is, hogy három pontot még szerezzünk a csoportban. Aztán megláthatjuk, hogy ez elég lesz-e”.

A Real Madrid keretéről: “Nem gondolom, hogy a Real Madridnak gyengébb lenne a kerete a tavalyi szezonhoz képest. Az idény folyamán fejlődni fognak, és a végén igazán jól fognak majd teljesíteni, mert nagyon jó játékosaik vannak. Nagy kár, hogy Bale nem játszhat, mert ő is egy top játékos”.

“Nagyon jól kezdtük a szezont, meccseket nyertünk, és kapott gól nélkül is sokszor zártunk. Az első Bajnokok Ligája mérkőzésünk nem alakult jól, bár ha a taktikát nézzük, mi voltunk a jobb csapat, de végül elveszítettük a meccset. Az ezt követő hazai meccseken nem teljesítettünk jól. Röviden, a szezont nagyon jól kezdtük, most pedig egy nehezebb időszakon megyünk keresztül”.

Neven Subotic
“Cristiano Ronaldo a világ egyik legjobb játékosa, és bebizonyította már, hogy képes arra, hogy teljesen egyedül is meccseket nyerjen a csapatának. Nálunk a csapategységen lesz a hangsúly, mert csak így védekezve állíthatjuk meg Cristianót, Benzemát és a többieket. Nem szabad hagynunk nekik, hogy kibontakozzanak és árthassanak nekünk”.

“A legutóbbi mecsünk szombaton jobb volt, mint a közelmúlt többi teljesítménye tőlünk. Ha a lefújás után jó következtetéseket vonunk le, akkor egész jól tudunk teljesíteni a későbbiekben, és az eredmények is jönnek. Ami a saját teljesítményemet illeti idén, igyekszem kihozni a legtöbbet a kapott játékpercekből, mert számomra ez az álommunka. Sok meccset kihagytam, de eltökélt vagyok, hogy továbbra is keményen dolgozzak, és segítsem a csapatot”.

Szeretnéd, ha saját véleményed is megjelenne nálunk? Kattints ide és tudj meg többet
További hírek:
Bezárás