A Borussia Dortmund elleni győzelem után Lucas Vázquez, Casemiro, Nacho, Llorente és Ceballos is nyilatkoztak Zidane, Ramos és a rekorddöntő Cristiano mellett.

Lucas Vázquez
Fontos győzelem volt a mai a helyes út megtalálásához: “Szükségünk volt egy ilyen győzelemre ahhoz, hogy a csapatmorál jobb legyen, és hogy visszatérjünk a győzelem útjára, és megtaláljuk a játékunk ritmusát. Létfontosságú, hogy a folytonosságunkat visszanyerjük, és ha továbbra is keményen dolgozunk, az eredmények jönni fognak. Most a Sevilla elleni meccsre kell összpontosítanunk”.

A mérkőzés góljairól: “Ami a gólomat illeti, igyekeztem leszorítani a labdát, külsővel lőttem, ami adott neki egy kis csavart, ami után bement a hálóba. Mayoral lőtte a meccs első gólját, és nagyszerű meccse volt, nagyon örülök neki. Tudtuk, hogy egy Cristiano gól azt jelentette ma, hogy minden csoportmeccsen eredményes lesz idén, és remélem, hogy továbbra is rekordokat fog dönteni”.

Casemiro
“Tudtuk, hogy nehéz csoportban voltunk, és az első helyről lemaradtunk, de másodikként végeztünk. Fontos, hogy győzelemmel fejeztük be a csoportot, nehéz ellenfél ellen nyertünk. A Borussiát nem nehéz legyőzni, és jól játszottunk. Szeretnénk jól befejezni az évet, és még négy létfontosságú meccs vár ránk idén. Azért vagyok itt, hogy játsszak. Az edző tudja, hogy akármelyik posztra is szán engem a pályán, számíthat rám. Ha meg akarod nyerni a Bajnokok Ligáját, jól kell játszanod és bárkit le kell győznöd, aki az utadba kerül”.

Nacho
“Csőre töltve jöttünk ki a pályára a meccs elején, hogy igyekezzünk rögtön az elejétől jól tenni a dolgunkat. Szereztünk két gólt, ők pedig kiegyenlítettek, de aztán jól reagáltunk, és jó teljesítményt hoztunk le. Most vár ránk a Klubvilágbajnoksgá, ami ugyanolyan fontos számunkra, mint az összes többi torna. Az a célunk, hogy megnyerjük, és mindent meg is fogunk tenni ezért. De előbb a Sevilla ellen játszunk, a többivel majd ezután foglalkozunk”.

Llorente
“Úgy megyünk ma haza, hogy elértük a kitűzött célunkat. Egy nagyszerű ellenfelet győztünk le, aki nagyon megnehezítette az életünket. Nagyon boldog vagyok a Bajnokok Ligája debütálásom miatt. A csapat jó teljesítményt nyújtott, különösen a meccs vége felé. Három gólt lőttünk, ami morális löketet ad nekünk. Ha továbbra is sok helyzetet dolgozunk ki, a gólok jönni fognak. Most a nyolcaddöntő sorsolása jön majd, mindegyik továbbjutott csapat nagyon erős. Minden erőnkre szükség lesz majd ahhoz, hogy bejussunk a negyeddöntőbe”.

Ceballos
“Nagyon erősen kezdtük a meccset, az első fél óra mutatós volt, de hátradőltünk kicsit a második gólunk után. A végén mi voltunk a jobb csapat a pályán, és győztünk is. A csapat a gólszerzés tekintetében fejlődik, és jó formát építünk. Tudjuk, hogy ez a Bajnokok Ligája, és hogy a következő fordulóba már mindegyik csapat megérdemelten jutott tovább”.

Szeretnéd, ha saját véleményed is megjelenne nálunk? Kattints ide és tudj meg többet
További hírek:
Bezárás