A Real Madrid ismét bizonyított, ám ezúttal a pályán kívül.

A Sunderland támadója, Duncan Watmore valószínűleg a szezon további részét kénytelen kihagyni egy sérülés miatt, miután a térdét megoperálták.

A 23 éves játékos, aki a Manchester United akadémiájának növendéke volt, 2016 decemberében tért vissza egy komoly térdsérülés után, ebben a szezonban hatszor lépett pályára, majd a Millwall elleni 2-2 alkalmával újra megsérült.

Watmore-ról mindent elmond, hogy az elsők között csatlakozott Juan Mata azon kezdeményezéséhez, miszerint minden futballista fel kellene, hogy ajánlja a fizetése 1%-t jótékony célokra.

A játékos a sérülése előtt végre újra beilleszkedett a csapatba, gólt is szerzett, a Premier League-ben is pályára lépett az elmúlt szezonban, és úgy tűnt a korábbi gondok már a múltba vesztek, még az angol U21-es válogatottba is meghívót kapott.

“Ebben a szezonban már valószínűleg nem lép pályára” – ismerte el az új Sunderland-edző, a korábban Wales válogatottját irányító Chris Coleman.

“Mondtam Duncannek vasárnap, hogy a legrosszabb dolog, amit most tehet az az, ha csak a visszatérés időpontjára gondolt, ha sürgetni akarja. Egyértelmű, hogy a visszatérése a legfontosabb, de ilyenkor fontos a türelem, és az idő, nem szabad, hogy frusztrálttá váljon a játékos.”

“Nagyon jó játékost veszítettünk el, fényes jövő áll előtte, mindenkinek fáj egy ilyen sérülés. Azonban még fiatal, rengeteg ideje van, ismerem őt, vissza fog térni, és még erősebb lesz mint korábban. Ő egy ilyen karakter. Remek karrier állhat előtte, jó srác, aki imádja a focit.”

A Real Madrid gesztusa

Az elmúlt szezonban bajnoki címet nyerő és Bajnokok Ligája címet védő együttes megmutatta, hogy miért hívják a focit csodálatos játéknak.

Duncan apukája nemrég megosztott egy megható levelet, amelyet a Real Madrid küldött a fiának. Azt még mindenképp hozzá kell tenni ehhez a levélhez, hogy a spanyol klub egyáltalán nem tartozik semmivel a játékosnak, és semmiféle érdeke nem volt abban, hogy törődjön vele.

Íme a levél:

A levélben a Real Madrid a lehető leggyorsabb felépülést kívánja a játékosnak a klubnál dolgozók nevében, illetve az elnök, Florentino Pérez nevében is. A jókívánságokat végül Emilio Butragueno írta alá.

Ian Watmore, Duncan apukája így kommentálta a levelet Twitteren: “Duncan ma kezdte a rehabilitációt a műtét után, és ez a levél várta itt. Micsoda elképesztő klub, milyen szép gesztus. Remélem, hogy újra ők nyerik a Bajnokok Ligáját.”

Úgy tűnik tehát, hogy Duncan apukája innentől kezdve Real Madrid-szurkoló, így plusz egy ember támogatja a klubot a címvédés felé vezető úton.

A Real Madrid pedig ismét bizonyított, néha elég csak egy levél, hogy megmutassa az igazi arcát egy ilyen csodálatos klub…

Szeretnéd, ha saját véleményed is megjelenne nálunk? Kattints ide és tudj meg többet
További hírek:
Bezárás