A Real Madrid a Bajnokok Ligája csoportköreiből második helyen jutott tovább a nyolcaddöntőkbe, ez pedig azt jelenti, hogy csoportelsők ellen sorsolhatják össze a blancókat a következő fordulóban.

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek sorsolására december 11-én, hétfőn 12:00-tól kerül majd sor az UEFA svájci főhadiszállásán, Nyon-ban. A legjobb tizenhat csapat itt két kalapba kerül attól függően, hogy saját csoportjából első vagy második helyen jutott tovább. A csoportelsők a csoportjukban második helyen továbbjutott alakulatokkal kerülhetnek össze, azzal a kitétellel, hogy senki nem kaphat olyan ellenfelet, akivel egy csoportból jutott tovább, és egy nemzetből érkező klubok sem kerülhetnek össze ebben a fordulóban.

A csoportelsők kalapja: FC Barcelona, Besiktas, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Paris Saint-Germain, AS Roma és Tottenham Hotspur.
A csoport másodikok kalapja: Basel, Bayern München, Chelsea, Juventus, Porto, Real Madrid, Sevilla és Shakhtar Donetsk.

A Real Madrid lehetséges ellenfelei tehát a nyolcaddöntők során a következő csapatok lehetnek majd: Manchester United, Manchester City, Paris Saint-Germain, AS Roma, Liverpool és Besiktas. Csoport másodikként a Real Madrid hazai pályán, a Santiago Bernabéu stadionban fogja lejátszani a nyolcaddöntő első mérkőzését, a visszavágóra pedig idegenben kerül majd sor. Az első meccs február 13-14-én, vagy február 20-21-én lesz, a visszavágó dátuma pedig március 6-7 vagy március 13-14 lesz. A mérkőzések hivatalos dátumaira, és természetesen az idegenbeli találkozó helyszínére a hétfői napon a sorsolás alkalmával kerül majd sor.

A sorsolás dátuma még egyszer: 2017. december 11. (hétfő) 12:00.
A sorsolást az UEFA weboldalán is élőben tudod majd követni.
A nyolcaddöntők első mérkőzései: február 13/14 és 20/21.
A nyolcaddöntők visszavágói: március 6/7 és 13/14.

Szeretnéd, ha saját véleményed is megjelenne nálunk? Kattints ide és tudj meg többet
További hírek:
Bezárás