Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-12-07 09:27 e.gergo instagram.com
Sokatmondó képet osztott meg a Nike az Instagramon? Egyéb hírek

Ma este 19:45-kor lehull a lepel róla, hogy ki kapja a 2017-es naptári év legjobb játékosának járó díját. A Real Madrid portugál ászának főszponzora, a Nike sportszergyártó cég tegnap este egy sokatmondó fotót tett közzé hivatalos Instagram profilján, amin egy montázsban öt Cristiano-korszakot figyelhetünk meg, a középpontban a jelenkori, arany színnel kiemelve.

Nem kell már sokat várnunk ahhoz, hogy kiderüljön ki kapja a 2017-es év Aranylabdáját, és csak babonából nem kiabáljuk el a valószínűsíthető győztes nevét. Az, hogy a Nike kreatívja mennyire tudatosan utal a ma esti díjkiosztóra, azt talán csak a PR-csapatuk tudhatja, mindenesetre alább látható a szóban forgó fotó azzal a felirattal, hogy „légy saját magad riválisa”. A képaláírás nagyon is jellemzi Cristiano Ronaldót, hiszen azon felül, hogy mások rekordjait is sorra állítja be, saját magát is mindig igyekszik „legyőzni” a rekordok terén, ez a hozzáállás segítette őt hozzá ahhoz, hogy odáig jutott, ahol ma is tart a portugál ász.

Be your own rival. 🏆🏆🏆🏆🏆 @cristiano #Nike #Football #Soccer #NikeFootball #NikeSoccer #Mercurial #CR7 #Cristiano #CristianoRonaldo #PlayFree

Elérkezett az Aranylabda-gála napja! Meglesz az ötödik Cristiano győzelem?

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend