Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-12-10 12:45 e.gergo marca.com
A védelem is megmutatta, hogy nincs krízisben a csapat Egyéb hírek

A Sevilla látogatása nagyon nehéz feladatnak ígérkezett a Real Madrid számára, különösen annak fényében, hogy a védelem közepéről Sergio Ramos és Raphael Varane is hiányzott, azonban a beugró játékosok felnőttek a feladathoz, és megőrizték a kapott gól nélküli eredményt.

A védelem széléről Dani Carvajal sem játszhatott, ő eltiltás miatt hagyta ki a Sevilla elleni összecsapást, helyén pedig a marokkói származású Achraf Hakimi játszott, a védelem pedig így az Ahcraf-Vallejo-Nacho-Marcelo négyessel állt fel az andalúzok ellen. Hakimi számára igazán különleges délutánra sikeredett a szombati, miután gólt is szerzett a Santiago Bernabéu stadionban, azon felül, hogy a játékkal is nagyon együtt élt az egész mérkőzésen.

Középen Nacho és Vallejo nem sok feladattal szembesült a meccs során, de tökéletesen irányították a Real Madrid védelmét, Achrafhoz hasonlóan pedig Nacho is eredményes volt, a spanyol védő már a mérkőzés harmadik percében. Jesús Vallejo négy mérkőzésen 359 percet játszott ebben a szezonban, a tizenöt bajnoki fordulóból most lépett pályára harmadszor, mindhárom alkalommal a kezdőcsapatban, ennek ellenére rajta sem látszódott a rutintalanság a Sevilla ellen.

A Real Madrid „beugrós” védelme is magabiztosan és erősen állt fel, ezúttal a támadások során is kijött a lépés a csapatnak, ami mind arra utalhat, hogy a kezdeti nehézségek utána Real Madrid már látja a fényt a sötét alagút végén, amin végig botorkáltak az elmúlt néhány hétben. A Sevilla ellen kezdőként felálló védelem összes tagja behívót kapott egyébként a FIFA Klubvilágbajnokság tornájára is, a csapat utazó keretét ide kattintva találjátok.

Ti hogyan értékelitek a védők teljesítményét a Sevilla ellen?

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend