Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-12-10 19:56 e.gergo realmadrid.com
Ramos: „A címvédés a célunk a Klubvilágbajnokságon” FIFA KlubvilágbajnokságNyilatkozatok

„Lehetőségünk van még egy trófeát nyerni a szurkolóinknak” – mondta a Real Madrid csapatkapitánya, Sergio Ramos az Al Jazira elleni klubvilágbajnoki elődöntő előtt a realmadrid.com-nak.

Ramos a Klubvilágbajnokság közeledtével nyilatkozott, és elmondta, a csapatnak az a célja, hogy megvédje címét a tornán: „Nagyon vártuk már, hogy megérkezzünk ide. A tornán való részvétel már önmagában egy díj, és lehetőségünk van megvédeni a címünket, és ismét nyerni. Az utazás után most hozzá kell szoknunk az ittléthez, és harcolnunk kell a hatodik klubvilágbajnoki címünkért. Nagyon lelkesen vágunk bele, ez egy lehetőség számunkra, hogy egy újabb trófeát nyerjünk a szurkolóinknak. Nagyon motiváltak vagyunk a Sevilla elleni nagyszerű meccs után, és jelen pillanatban jó szériában vagyunk. Most arra kell törekednünk, hogy fenntartsuk ezt az egyensúlyt és folyamatosságot”.

A Real Madrid első ízben az Egyesült Arab Emirátusokban székelő Al Jazira ellen játszik a FIFA Klubvilágbajnokság elődöntőjében, ezt a mérkőzést szerdán este 18:00-kor játsszák majd, Magyarországon az M4 Sport fogja élőben sugározni. A szerdai összecsapás eredményétől függően szombaton döntőt vagy bronzmeccset játszhat majd a csapat, előbbi este hattól, utóbbi délután háromtól kezdődik majd, és itthon mindkét szombati mérkőzést is közvetíti majd az M4 Sport.

Hivatalos: Az Al Jazira lesz az első ellenfél a Klubvilágbajnokságon

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend