Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-12-10 19:25 e.gergo as.com
Salinas Cristianónak: „Örülj az Aranylabdáidnak, azoknak is, amiket nem is érdemeltél meg” Nyilatkozatok

Julio Salias, többek közt az Athletic Bilbao és az FC Barcelona egykori labdarúgója, korábbi spanyol válogatott játékos a decemberi Aranylabda átadás után fakadt ki, ahol Cristiano Ronaldo átvette pályafutása ötödik Aranylabdáját.

Salinas így reagált a portugál győzelmére: „Az, hogy nagyon jó vagy, nem jelenti azt, hogy te vagy a legjobb, különösen úgy, hogy abban a szerencsétlenségben van részed, hogy egy időben játszol a legnagyobbal, Messivel. És őszintén szólva nem gondolom, hogy akár a közelében is lehetnél a történelem legjobb játékosainak, mert sok másik játékos megelőz még téged. Örülj az Aranylabdáidnak, amiket megnyertél, beleértve azokat is, amiket meg sem érdemeltél” – fakadt ki Salinas a Twitteren. A spanyol csatár aktív pályafutása során egyébként 557 tétmérkőzésen 246 gólt szerzett klubcsapataiban.

Salinas üzenete nagy port kavart a közösségi oldalon, kapott hideget és meleget is, később ismét odaült a klaviatúra elé, hogy reagáljon ezekre a válaszokra: „Tudom, hogy ki vagyok, és hogy mit értem el játékosként. Azt is tudom, hogy a véleményem jelentéktelen, nem fontos. De tisztelettel jogom van megosztani a gondolataimat. Ronaldo egy briliáns játékos, nagyszerű góllövő, meccseket tud eldönteni, stb… De Messire is igazak ugyanezek (ő több gólt is lőtt), és csapatjátékosként vesz részt a játékban. Egy összetett labdarúgó, egy 9-es és egy 10-es egybegyúrva”.

Savanyú a szőlő?!

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend