A Paris Saint-Germaintől többek közt a francia klub elnöke, Nasser Al-Khelaifi, valamint Maxwell, Unai Emery és Thiago Silva is reagált a tegnapi Bajnokok Ligája nyolcaddöntő sorsolásra.

Nasser Al-Khelaifi
“Nagyon tiszteljük a Real Madridot. Két nagyszerű mérkőzés lesz, a szurkolók varázslatos focipillanatokat élhetnek majd át idegenben és a Parc des Princes stadionban is. Ahogyan mindig is mondtam, készen kell állnunk rá, hogy akármelyik csapattal játszhatunk, és készen is fogunk állni”.

Unai Emery
“Örülök a sorsolásnak. A lehető legnagyobb mérkőzéseken szeretnénk részt venni. A Bajnokok Ligája két esélyese fog játszani egymás ellen, és a fociszurkolók a világ minden szegletében ilyen meccsekre kíváncsiak. Ilyen kaliberű mérkőzéseket akarunk mi is. A Real Madrid nyerte a legutóbbi két Bajnokok Ligáját, és hatalmas történelmük van. A csapatunk készen áll, meg fogjuk mutatni, hogy egy szinten tudunk lenni azokkal a csapatokkal, akik megnyerték már ezt a tornát, ha a Real ellen kell játszani, akkor a Real ellen… Zinedine Zidane csodálatos pályafutást tudhat maga mögött játékosként, és most ugyanezt teszi edzőként is. Jelenleg ő a legjobb edző a Real Madrid számára”.

Maxwell
“Nagyszerű meccsek ezek. Tudjuk, hogy nagy kihívás lesz, két fantasztikus meccs nekünk és a szurkolóknak, a visszavágót pedig hazai pályán játsszuk majd. Hatalmas kihívás lesz ez ennek a klubnak. A játékosok tudják, hogy milyen nehéz lesz továbbjutni a következő fordulóba, de mindent bele fognak adni azért, hogy megmutassák a PSG valódi értékét ebben a tornában. Két nagyszerű csapat játszik majd egymás ellen, a világ legjobb játékosai is képviselve lesznek. Örömmel tölt el bennünket, hogy a részesei lehetünk ennek”.

Thiago Silva
“Különleges sorsolás, mert két nagyszerű csapat került egymással szembe, mindketten szeretnék megnyerni a tornát. A Real Madrid arra fog törekedni, hogy zsinórban háromszor megnyerjék a Bajnokok Ligáját, mi pedig az első ilyen serlegünket vadásszuk. Két nagyszerű meccs lesz, mindenki szeret ilyen fontos mérkőzéseken játszani. Talán kicsit később vártunk egy ilyen párosítást a tornában, nem pedig a nyolcaddöntőben, de így alakult. Nagyon sok időnk van még felkészülni erre a két találkozóra, és sok meccset is játszunk még addig. Nagyon fontos, hogy a visszavágót hazai pályán játszhatjuk, ugyanakkor az első meccs eredményén fog múlni a visszavágó is. Két összetett meccs lesz, és biztos vagyok benne, hogy kemény harc lesz a két csapat között a lefújásig”.

Szeretnéd, ha saját véleményed is megjelenne nálunk? Kattints ide és tudj meg többet
További hírek:
Bezárás