Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-12-16 21:00 Realista24 twitter,marca,as
Cristiano Ronaldo: „A Real Madridból szeretnék visszavonulni” FIFA KlubvilágbajnokságNyilatkozatok

A Real Madrid megvédte Klubvilágbajnoki címét, ezzel pedig ismét történelmet írt. És a klubbal együtt Cristiano Ronaldo is tovább gyarapította amúgy sem szerény gyűjteményét.

A portugál gólvágó szabadrúgásgóljával döntöttel el a kupa sorsát, ezzel pedig kiérdemelte azt, hogy Modric mellett ő legyen a mérkőzés „ezüstlabdása”. Természetesen a mérkőzés után megosztotta gondolatait az újságírókkal is, és a madridisták biztosan örömmel fogják olvasni az alábbi sorokat.

„Ez egy olyan trófea, amit meg akartunk nyerni. A Madrid korábban soha nem nyert 5 kupát egy év alatt. Zidane megmondta, hogy mit kell tennünk és feltöltöttük az energiaforrásainkat, hogy beleadjunk mindent. A számok magukért beszélnek, boldog vagyok. A csapat fenomenális volt. A szabadrúgásom után éreztem egy kis fájdalmat, de semmi komoly. Szerintem rendben leszek szombatra.”

„Nagyon boldog vagyok a győzelem miatt. Én mindig a pályán válaszolok, az olyan embereknek, akik élvezik a focit, mert mindig a legjobbamat nyújtom. Most pedig egy újabb trófeához segítettem a csapatot.”

„Hogy én vagyok-e a Real Madrid történelmének legjobbja? Nem kell, hogy mindig magamról beszéljek, ugyanazt gondolom, amit az Aranylabda átadása után mondtam. A számok nem hazudnak, hanem magukért beszélnek. Továbbra is motivált vagyok, hogy címeket nyerjek.”

„Ha lehetséges, akkor szeretnék a Real Madridból visszavonulni, de ez nem rajtam múlik. Nem én vezetem a klubot. Én csak teszem a dolgom a pályán, a többit meglátjuk.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend