Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2017-12-20 08:13 Realista24 marca.com
Ramos: „Hétvégén jobban kell a győzelem, mint valaha” El ClásicoNyilatkozatok

Sergio Ramos tegnap Madridban, egy Gran Via-n elhelyezkedő Nike üzletben bemutatta legújabb cipőjét, és az eseményen természetesen megosztotta gondolatait is az ott megjelent újságírókkal és szurkolókkal. Nem meglepő módon, a téma középpontjában a hétvégi El Clásico állt.

„Nagyszerű meccs lesz” – kezdte, „Nincsenek szavak arra, hogy leírjuk milyen is egy El Clásico. Teljesen más, mint a többi, ez a világ legfontosabb mérkőzése. Kötelesek vagyunk megnyerni a mérkőzést, jobban mint valaha, annak a helyzetnek köszönhetően, amiben vagyunk és azért, hogy harcban maradjunk a bajnokságért.”

A FIFA-Klubvilágbajnokság visszahozta Ramosék önbizalmát, és most már minden figyelmük a 2017-es naptári év, utolsó, ám egyben legfontosabb mérkőzésére összpontosul.

„Jó formában érkezünk a hétvégére a Klubvilágbajnoki győzelmünk után, ami mindig emeli a mentális állapotunkat. Alig várjuk, hogy pályára lépjünk, és nagyon keményen dolgoztunk a héten, szóval remélhetőleg sikerül megszerezni a három pontot, ami majd lehetővé teszi, hogy közel maradjunk az előttünk álló csapatokhoz.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend