Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-01-03 15:49 Realista24 realmadrid.com
Zidane: „Január végéig bármi megtörténhet” NyilatkozatokSpanyol Kupa

Zinedine Zidane megtartotta a 2018-as naptári év első mérkőzés előtti nyilatkozatát, ugyanis holnap már ismét pályán lesznek kedvenceink. Ezúttal a Király-kupában kell helytállniuk, mégpedig a Numancia ellen, a cél a legjobb 8 közé jutás.

Évkezdet „Már nagyon várjuk a találkozót, ez most a legfontosabb számunkra. Három sorozatban vagyunk még érdekeltek, és minden mérkőzésen bele akarunk adni mindent. Holnap visszatér a kupa, mi pedig nagyon várjuk és remélhetőleg jól vesszük az akadályt. A Numancia jól teljesít a bajnokságban, a kupában pedig kiejtették a Málagát, egy első osztályú csapatot. Tiszteljük az ellenfelünket. Tisztában vagyunk az első idegenbeli mérkőzés fontosságával, és megpróbálunk jól teljesíteni és tisztelni az ellenfelünket.”

Csapat „Elégedett vagyok a csapattal, függetlenül a történtektől, és továbbra is velük foguk harcolni, ők pedig velem, egészen a végsőkig. Bízom a csapatomban. Fájt, hogy elveszítettük az El Clásicót, de a Real Madrid sosem adja fel. Három sorozatban vagyunk még érdekeltek, és ugyanazzal az elánnal fogunk minden mérkőzésen harcolni egészen május végéig. A szezon végén pedig majd kiderül, hogy szükség van-e változásokra vagy nincs.”

Bale „Bale jól van, normálisan tud edzeni, holnap pedig ott lesz velünk. A tervünk az, hogy következetesen lép pályára a következő meccseken.”

Benzema sérülése „Az El Clásico után derült ki. Bízom a játékosaimban, és ennyi. Nem jó érzés látni, ha sérült egy játékosod. A meccs után történt, nem a meccs előtt. Akik azt állítják, hogy már előtte is sérült volt, hazudnak. Elment szabadságra, megtette, amit tennie kellett, de még mindig nincs rendben. Már akkor is sérült volt, amikor elment. Az El Clásico alatt sérült meg, de akkor nem foglalkoztunk vele túlságosan. Úgy gondoltuk, hogy egy kicsit túlterhelt, de valami más derült ki a vizsgálatok során.”

Rekord a kispadon „A lehető legjobb módon próbálom befejezni a szezont. Van esélyünk kupákat nyerni és ez motiválóan hat a csapatra és rám is. Nem tekintek a következő hat hónapon túlra. Minél többet nyerünk, annál többet akarunk. Soha nem elég a győzelmekből.”

Januári átigazolási piac „Beszéltem az elnökkel, és megnéztünk mindent. Beszélhetünk erősítésekről, de jelen pillanatban nem lesz igazolás, azonban január végéig bármi megtörténhet. Természetesen nem szeretném, hogy bárki is távozzon.”

Levél a Három Királynak „Jó egészséget kívántam mindenkinek. Nem kapusokat, nem csatárokat. Elégedett vagyok a csapatommal, és a végsőkig fogok velük harcolni.”

Kepa „Nem szeretek olyan játékosról beszélni, akik nem Real Madrid játékos. Csak a saját kapusainkról beszélek.”

Vinicius „Nem tudom mi a terv vele. Jelenleg nem az én gondom. Ő a jövő játékosa. Nincs velünk még, de figyelemmel követjük és reméljük, hogy minden rendben lesz vele.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend