Zinedine Zidane a mai mérkőzés előtti sajtótájékoztatóról másfél órát késett, és a hírek szerint ennek az volt az oka, hogy hosszasan beszélgetett Florentino Pérezzel. A beszélgetés témáját pedig az szolgáltatta, hogy az elnök számon kérte azt a kijelentését, hogy a francia mester nem tart igényt új kapusra, miközben Pérezék dolgoznak Kepa leigazolásán.

Az öltözőben a meccs után

“Hosszabb volt, mint általában. Ha a dolgok nem úgy mennek, ahogy akarjuk, akkor keményebben kell dolgozni. A játékosok ugyanígy gondolják, mindannyiunknak keményebben kell dolgoznia. Ez nem fizikális vagy mentális kérdés, egy kicsit minden együtt. Több erőfeszítés kell tőlünk. Nincs más megoldás. A meccs utáni beszélgetés fontos volt, hiszen nem azért csináltam mert szeretem ezt, hanem mert létfontosságú volt.”

A játékosokról

“Azt mondjátok, hogy a játékosok nem voltak jók és le kell cserélni őket. De én másképpen látom. Az embereknek segítségre van szükségük, mindannyian egy hajóban evezünk. Nem rúgok ki senkit a hajóból. Ha a dolgok nehézkessé válnak, az mindenki hibája, nem egy vagy két ember hibája. Ahogy ti is elmondtátok, fantasztikus két éven vagyunk túl. Ezt fontos elmondani az embereknek. Nem fogok megszabadulni azoktól a játékosoktól, akiknek most volt három rossz hónapjuk. Jelen pillanatban, keményebben kell dolgoznunk és megpróbálni jobban tenni a dolgunkat. De például, az emberek azt mondják, hogy borzasztóak voltunk a Celta ellen, de néha szép focit játszottunk. Az igaz, hogy a második félidő rossz volt. Keményebben fogunk dolgozni.”

Kapuskérdés, igazolások

“Nincs szükségünk senkire, nem akarok senkit. Hiszek a csapatomban. Vannak olyan időszakok, amikor a sajtó azt akarja mondani…de ez nem az amit én gondolok. Még minden előttünk van. Nézzétek csak meg, hogy mi történt az előző szezon végén. Meglátjuk, hogy mi fog történni a szezon végén, majd ezek után tudunk dönteni, hogy van-e szükség változtatásokra vagy nincs. Azért mondom ezeket, mert hiszek a csapatban, miért változtatnám meg a nézetemet két vagy három hónap után? Ami bosszant engem az az, hogy a sajtó szerint az elnökkel és a klubbal is “harcban” vagyok. Nem vagyok. A klub része vagyok. A Real Madrid a Real Madrid. Ez a legfontosabb dolog. Én csak egy ember vagyok, aki a klubnak dolgozik. A végsőkig bízok a csapatomban. És hiszek abban, amit csinálok, egészen addig, amíg a klub el nem küld.”

Szeretnéd, ha saját véleményed is megjelenne nálunk? Kattints ide és tudj meg többet
További hírek:
Bezárás