A Numancia elleni kupameccs után Vallejo, Llorente és Lucas Vázquez is nyilatkoztak.

Lucas
“Személyes szinten örülök, hoyg két góllal tudtam segíteni a csapatot, mindig csodálatos gólt szerezni, különösen hazai pályán, a saját szurkolóink előtt. Nem teljes az elégedettség viszont, mert nem nyertünk, emiatt pedig nem lehetünk teljes mértékben boldogok. Fontos volt, hogy továbbjussunk a következő körbe, nem nyertük meg a meccset, de kvalifikáltunk, ez volt a célunk. Meg kell néznünk a hibáinkat, és azon kell dolgoznunk, hoyg kijavítsuk őket. Most az a fontos, hogy együtt dolgozzunk és fejlődjünk, ki kell hoznunk a lehető legtöbbet az összes meccsünkből, hogy megmutassuk, mi vagyunk a legjobbak”.

“A Real Madridnál minden verseny prioritást élvez, nem engedhetjük meg magunknak, hogy csak egy-egy tornára összpontosítsunk. Minden meccset meg kell nyernünk, így érhetünk el nagy dolgokat. A szurkolóknak erőt kell meríteniük az öt trófeából, amit az előző naptári évben nyertünk. Soha nem csügged a csapat, és mindent bele fogunk adni a szurkolóinkért. A végsőkig küzdünk”.

Vallejo
“Több folytonosságot kell mutatnunk a pályán, és el kell kezdenünk lezárni a meccseket. Jól kezdtünk, de hiányzott a folyamatosság a játékunkból a győzelemhez. Továbbra is keményen kell dolgoznunk, hogy jobbak legyünk, és biztos vagyok benne, hogy javulni fogunk. Minden meccs egy teszt a Real Madridnál. Magabiztosnak kell lennünk, és a végén a saját javunkra fordíthatjuk a dolgokat. Minden trófeáért küzdenünk kell, még sok van hátra a szezonból. Minden nap dolgoznunk kell, konzisztens teljesítményt kell nyújtanunk, és minden tőlünk telhetőt beleadni. Jól érzem magam, boldog vagyok. Minden versenyben ott vagyunk, és a csapatnak minden játékosnak szüksége van, felkészültnek kell lennünk”.

Llorente
Elértük a célunkat, továbbjutottunk a következő körbe, emiatt pedig boldogok vagyunk. Mindig nyerni akarunk, ezúttal a Numancia megnehezítette a dolgunkat, és nem is jött össze a győzelem. A labdarúgás már csak ilyen. Vannak időszakok, amikor a dolgok úgy alakulnak, ahogyan szeretted volna, és jól érzed magad. Néha pedig nem mennek olyan jól a dolgok. Minden mérkőzés különböző. A Numancia otthonában 3-0-ra nyertünk. Tudjuk, hogy dolgozhatunk többet, beleadhatunk többet és napról napra fejlődhetünk. Azon dolgozunk, hogy megfordítsuk a szerencsénket, mert nagyszerű játékosaink vannak. Nem a hozzáálláson vagy a munka mértékén múlik ez a helyzet, az edéseken is nagyon jól dolgozunk. Zidane bízik bennünk, mi pedig bízunk benne. Együtt vagyunk ebben, és együtt kell megfordítanunk”.

Szeretnéd, ha saját véleményed is megjelenne nálunk? Kattints ide és tudj meg többet
További hírek:
Bezárás