A Numancia elleni kupamérkőzés után a francia mester szokásához híven értékelte az estét.

“Nem volt könnyű azoknak a játékosoknak, akik kevesebb játékidőhöz jutottak eddig. Jó teljesítményt nyújtottunk, de a meccs végéhez közeledve hiányzott egy kis energia belőlünk. Egy olyan csapat ellen játszottunk, akik a végső sípszóig kifutották a szívüket, és ha ilyenkor erőnlétileg visszaesel, akkor az igazán feltűnik. Mindenki teljesítményével elégedett vagyok, azoknak is örülök, akik kevesebb játékpercet kaptak eddig, és boldog vagyok, hogy továbbjutottunk a következő körbe”.

“Az első mérkőzés a Numancia ellen létfontosságú volt. A félidő vége előtt, és a meccs végén bekapott gól frusztráló volt, de ettől eltekintve jó meccsünk volt. Elégedett vagyok a csapatom teljesítményével, és a két Numancia elleni mérkőzéssel összességében is. Ott vagyunk a negyeddöntőben”.

A Real Madrid játéka: “Nem hinném, hogy a ritmus hiányára panaszkodhatnánk. Az ellenfelünk fontos tényező a labdarúgásban, megnehezíthetik az ember életét. Oda kell figyelni mindkét félidő végéig. A vége felé nem játszottunk jól, mert erőnlétileg kicsit visszaestünk. Szerettem volna, ha megnyerjük a meccset, mert a játékosok győzelmet érdemeltek volna, de nem szabad elveszíteni a fejünket”.

A csapat állapota: “Azt csináljuk, amihez értünk, és ezt nyugodtan végezzük. Ezek a kérdéseitek a gyenge játékstílusról… Lehet ez a helyzet, de meggyőződésünk, hogy jól fogunk kijönni ebből. Elégedetten térek ma haza innen, ahogyan a játékosok is. A Fuenlabrada elleni meccset sem nyertük meg, most is ugyanaz volt a forgatókönyv: az első mérkőzést megnyertük, a másodikon döntetlent játszottunk. Nem lehetünk boldogok, ha hazai pályán nem tudunk nyerni. De komoly meccset játszottunk, és ez örömmel tölt el. Tudunk ennél jobbak lenni”.

Mayoral lecserélése: “Taktikai jellegű volt, semmi más, Mayoral rendben van, semmilyen problémája nem volt”.

Szerződéshosszabbítás: “Már alá van írva, de mint mindig, meccsről meccsre, és évről évre haladok. Nem gondolhatok két-három évvel előre, mert ez nem így működik. Nem jelent semmit, hogy az embernek van egy szerződése”.

Ceballos posztja: “Nagyon sok különböző poszton képes játszani. A Betisben sokszor játszott ezen amiben ma is. Szerettem volna Marcost és Mateót középen látni, Ceballost pedig bal oldalt”.

Kritikák: “Mindig kapunk majd kritikákat, de igyekszünk változtatni ezen a helyzeten, amiben most van a csapat. A mai egy nehéz meccs volt. A döntetlen nem a legjobb eredmény, de pozitív felfogásban folytatjuk a munkánkat, és egy ponton látszódni fog ennek a kemény munkának az eredménye”.

Szeretnéd, ha saját véleményed is megjelenne nálunk? Kattints ide és tudj meg többet
További hírek:
Bezárás