A Real Madrid 1-0-ra kikapott a Villarreal csapatától a spanyol bajnokságban, a mérkőzés után pedig természetesen a vezetőedző, Zinedine Zidane értékelte a látottakat.

Zidane:

“Nehéz megmagyarázni. Megtettünk mindent, megvoltak a helyzeteink, egyszerűen nem akart ma bemenni a labda. A rossz sorozatunk egyszerűen nem áll meg, és ez nem jó a játékosaimnak. De nem tudom kritizálni őket. Ez most egyszerűen csak egy rossz pillanat, amikor valami nem sikerült jól, nehéz elfogadni ezt a vereséget, mert nem érdemeltük meg. Beismerve minden negatív dolgot, a pozitív dolgokat is látni kell, és csütörtökön máris itt a lehetőségünk, hogy rendbe tegyük őket.”

“Mindent megtettünk ma a siker érdekében. A labda nem akart átmenni a gólvonalon. Tényleg mindent kiadtunk magunkból, és nem tudok jó magyarázattal szolgálni a történtekre. Még sok meccsünk van, ezért képesek vagyunk változtatni a dolgokon. Voltak jó periódusaink, de most nem élünk át jó időszakot, amivel tisztában is vagyunk. Arra kell most koncentrálni, hogy változtassunk ezen. Keményen kell dolgoznunk, és meccseket kell nyernünk. Ma este nem jöttek ki jól a dolgok, de csütörtökön másként lesz.”

“Lehet, hogy van már valami mentális oldala is annak, hogy nem győzünk. Ha valakinek nehéz, rossz sorozata van, akkor könnyű a negatív dolgokra koncentrálni. Próbálkoztunk, de nem tudtunk gólt szerezni, nem mi értünk oda elsőre a kipattanókra sem. Ezek mind negatív hatással lehetnek rád a meccs közben. Azonban előre kell nézni, és győznünk kell legközelebb. Megtettünk mindent a siker érdekében, és tényleg nem hibáztathatom a játékosaimat. Nem vagyok boldog, de nem érzem magam legyőzve. Újra lehetőségünk van megmutatni, hogy meg tudjuk változtatni a dolgokat. Egy ilyen meccs után minden nehéz, de képesek vagyunk a változásra.”

“Mindenkinek lehetősége van kifejteni a véleményét a csapatról, ez természetes, és mi mindent megteszünk azért, hogy fejlődjünk. Itt vagyunk, mi vagyunk a Real Madrid, ne írjatok még le minket, hiszen még mindig van élet és remény ebben a csapatban. Három naponta meccseink vannak. Ez lehetőség arra, hogy megfordítsd a dolgokat, ha valami nem megy jól, ha pedig jól megy, akkor továbbra is jó formában legyél. Mi változtatni fogunk, méghozzá együtt, és egymásért. Ez az, amit tennünk kell, hogy kijöjjünk ebből.”

“Tudjuk, hogy milyen helyzetben vagyunk, de azt is, hogy mit kell tennünk. Nehéz, mert korábban nem voltunk ilyen helyzetben; nehéz a játékosoknak, mert harcoltak, küzdöttek, jól játszottak, de a labda nem ment be. A jó dolog az, hogy a fociban mindig van egy következő meccs, nekünk pedig csütörtökön újabb 90 percünk lesz, hogy meg tudjuk fordítani a dolgainkat. A mai eredményt már nem tudjuk megváltoztatni. Fáj, nem esik jól, de nem változtatunk a mentalitásunkon, ami mindig az, hogy tovább haladjunk előre, és harcoljunk a végsőkig.”

“Nem hiszem, hogy kiszámíthatóak lennének a támadásaink. Sok lehetőségünk volt a mai meccsen is. Két csapat játszik egymás ellen egy focimeccsen, és egyszerűen többször kell betalálnod, mint az ellenfél. Mi is ezt próbáltuk tenni. Nem hiszem, hogy kiszámíthatóak lennénk. Jól felkészülünk a meccsekre, és ha a labda egyszerűen nem megy be, annak nincs semmi köze ahhoz, hogy kiszámíthatóak lennénk.”

“Nem kell változtatni a csapaton. Ez egy negatív eredmény, de csak úgy tudunk változtatni, ha nyerünk. Most egy jó győzelem kell nekünk, és remélem ez csütörtökön már jönni is fog.”

Szeretnéd, ha saját véleményed is megjelenne nálunk? Kattints ide és tudj meg többet
További hírek:
Bezárás