Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-01-15 07:33 Realista24 marca.com
Közelebb a kiesőzónához, mint az éllovashoz Egyéb hírek

A szezon kezdetén talán senki nem gondolta volna azt, ami ma bekövetkezett; a Real Madrid közelebb van a kieső zónához, mint az éllovas FC Barcelonához. A hétvégi eredményeknek köszönhetően (Real Madrid vereség, Barcelona győzelem), a két csapat közötti különbség 19 pontra nőtt, igaz a blancóknak van egy elmaradt meccsük, de ez mit sem szépít a tényeken.

Zinedine Zidane csapata egyértelműen nem tartozik már a bajnoki esélyesek közé, a biztos Bajnokok Ligája indulást jelentő négy hely egyike a legfőbb céljuk mostanra. Ramosék talán helyzete nem lehetne ennél sokkal rosszabb, az idei szezonban eddig négy vereséget és öt döntetlent könyvelhettek el eddig, összességében pedig hét győzelemmel van kevesebb a fővárosi csapat neve mellett, mint ősi riválisának.

A Real Madrid játékosai és vezetőségi tajgai az elmúlt hetekben nem győzték hangsúlyozni, hogy a bajnokságnak még nincs vége, bármi lehetséges az utolsó fordulóig. Mára azonban ez az álláspont is megváltozott, hiszen lassan már a második hely megszerzése is irreálissá válik. Jelenleg a realitás nem más, mint az, hogy a bajnoki címet a Barcelona fogja bezsebelni, a dobogó másik két fokára a Valencia és az Atlético Madrid fog felállni.

Az utolsó Bajnokok Ligája indulást érő helyért pedig a Real Madridnak meg kell küzdenie a Sevillával és a Villarreallal.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend