Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-01-16 08:48 ___Samy___ marca.com
Benzema a kupában tér vissza

Jó hír Zinedine Zidane számára, hogy Karim Benzema felépült a sérüléséből, így ott lehet a csapat következő mérkőzésén, ami a Spanyol Kupában lesz a Leganés ellen.

A francia támadó már a tegnapi edzésen is teljes értékű munkát végzett a többiekkel, és ha minden jól megy, akkor ott lehet az utazó keretben. A Leganés elleni mérkőzés egyébként csütörtök este 21.30-kor kerül megrendezésre a Butarque stadionban.

A 2018-as évben még nem lépett pályára Karim Benzema. Majdnem az egész El Clásicót sérülten játszotta végig, és a karácsonyi szabadság utáni vizsgálatok kimutatták, hogy a jobb combizma sérült meg.

Ez azt jelentette, hogy ki kellett hagynia a Numancia elleni két kupameccset, illetve nem lehetett ott a Villarreal elleni vesztes mérkőzésen sem.

Zidane már a legutóbbi sajtótájékoztatón is kiemelte, hogy a játékos csak akkor fog visszatérni, ha teljesen egészséges. Úgy látszik ez az idő most érkezett el.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend