Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-01-17 18:09 ___Samy___ sport-english.commanagingmadrid.com
James: „A Madridból való távozásom szomorú volt” Nyilatkozatok

James Rodríguez a Bayern Münchennél megtalálta mindazt, amit a Real Madridban nem. Mióta megérkezett Németorszgába, a kolumbiai játékos többször is a legjobb teljesítményével rukkolt elő, ezzel bebizonyítva, hogy bármely rendszerbe képes beilleszkedni, amit a Jupp Heynckes szeretne játszatni.

Annak ellenére, hogy jól teljesít a németeknél, James egy kissé melankólikusan még mindig a madridi távozására gondol: „A Madridból való távozásom szomorú volt, mert az volt az álomom, hogy ott játsszak. De ilyen a futball. Egyik évben ott vagy ahol szeretnél, a következőben pedig már nem.”

A kolumbiai középpályás ez után beszélt a volt edzőjéről, Ziedine Zidane-ról is. Bár nem volt a francia szakember kedvence, James mégis úgy gondolja, hogy Zidane döntései „tiszteletreméltóak”. Majd hozzátette: „Még mindig ő a példaképem. Egy nagyszerű képességekkel megáldott, minőségi játékos volt. Nem tudom, hogy meg volt-e a megfelelő kapcsolat köztünk vagy sem, de minden edzőnek megvannak az elképzelései, és én ezt tiszteletben tartom. Nem tudom azt mondani rá, hogy igazságtalan. Amikor Madridba érkeztem, jól játszottam, de most már nem érdemes rajta túl sokat gondolkozni.”

Az interjú alatt James szót ejtett azokról is, akik kritizálták őt a madridi pályafutása alatt: „Nem értek egyet azokkal, akik szerint nem dolgoztam elég keményen. Valójában kétszer annyit edzettem. Mindig a legjobbamat szerettem volna nyújtani. A lelkiismeretem tiszta, jól edzettem és mikor pályára léptem, beleadtam mindent. A dolgok, amiket mondtak, nem voltak igazak, nem voltak igazságosak velem. Olyan dolgokat állítottak rólam, amik  ártottak nekem.”

Ugyanakkor elárulta azt is, hogy még mindig figyelemmel követi a volt csapatát: „Amikor csak tudom, megnézem a Real Madrid meccseit. Még mindig képesek lehetnek megfordítani a dolgokat, mivel még csak a szezon felénél járunk. „

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend