Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-01-19 02:10 e.gergo realmadrid.com
Asensio: „Jó eredménnyel várjuk a visszavágót” NyilatkozatokSpanyol Kupa

A Leganés elleni meccs után Asensio, Lucas Vázquez, Raphael Varane és Dani Ceballos is nyilatkoztak Zidane-on kívül.

Marco Asensio „Fontos meccs volt ez számunkra. Jó eredményt akartunk elérni a visszavágó előtt. Tudjuk, hogy a Leganés egy nagyszerű, keményen dolgozó csapat, különösen védekezés tekintetében, és normális, hogy szenvedtünk egy kicsit. Most a vasárnapi, Deportivo elleni meccsre fogunk összpontosítani. Tudjuk, hogy milyen a foci, hullámzó sport. Mostantól változtatnunk kell a csapat dinamikáján, folytatnunk kell a munkát és javulnunk kell minden nap. Ha jönnek a gólok, magabiztosabbak vagyunk. Be kell gyűjtenünk néhány győzelmet ahhoz, hogy elkapjuk a fonalat, és minden meccsre úgy kell tekintenünk, mintha egy döntő lenne. A mai volt ezek közül az első, és mostantól minden összecsapás kiemelt fontosságú. Jó sorozatba kell kerülnünk, hogy ismét elkapjuk a ritmust. Ami engem illet, igyekszem kihozni a maximumot a kapott játékperceimből, és ma gólt is szereztem. Tovább kell folytatnom a munkát, ha újra lehetőségeket akarok kapni”.

Lucas Vázquez „Nehéz meccs volt, amiért keményen megküzdöttünk. Nagyszerű volt az ellenfél, akik nyomás alá helyezik az embert. Erősen kezdtük a meccset, nagyszerű munkát végeztünk és nagyon jó győzelmet szereztünk. Előnybe kerültünk a visszavágó előtt azzal, hogy Asensio gólt lőtt, és a Leganés nem tudott betalálni. Olyan időszakban vagyunk, amikor nagy szükségünk van a győzelmekre. Reméljük, hogy mostantól ezt fenn tudjuk tartani. Mindig van lehetőség a javulásra, és ezért is dolgozunk. Hiszünk benne, hogy meg tudjuk változtatni a csapat helyzetét. Vissza kell szereznünk az önbizalmunkat, és biztos vagyok benne, hogy sikerülni is fog. A bajnokság nem könnyű, de nem adjuk fel, és mindegyik versenysorozatban a végéig küzdeni fogunk”.

Raphael Varane „A csapat önbizalma tekintetében fontosak a győzelmek, és a mai meccset kapott gól nélkül is zártuk. Az edző azt mondta nekünk, hogy egyensúlyra volt szükségünk, és hogy a csapat remekül összpontosított. Rosszabbul játszottunk, mint legutóbb, de nyertünk. Máskor jól játszunk, és veszítünk. Szeretnénk nyerni, és jó sorozatba kerülni. Ugyanúgy játszunk, mint tavaly, de a dolgok nem jönnek össze. Élvezzük, ha nyerünk, imádunk versenyezni, és felülkerekedni az ellenfeleinken. A PSG elleni párharcra egyelőre nem gondolunk, csak a győzelmekre összpontosítunk. Sok meccsünk van még hátra, szeretnénk jobbak és nehezen legyőzhetőek lenni, mint ma. Benzema jól van, egyre gyorsabb és erősebb az edzéseken, és örülünk neki, hogy kezd rendbe jönni”.

Dani Ceballos „Egy kieséses párharcban fontos, hogy kapott gól nélkül zárjuk a meccset, és az idegenbeli gól is sokat számít. A saját javunkra billentettük a mérleget a két meccsen ma, és a Bernabéuban el kell döntenünk a továbbjutást. Azt hittük, hogy 0-0 lesz a meccs vége, de Asensio érkezett egy remek góllal, és előnyt szereztünk a visszavágóra. A Leganés-nek jó szezonja van, és európai tornát érő helyezésekért harcolnak. Nagyon összetett stílusban játszottak, bátor csapat és megszenvedtünk a győzelemért ellenük. Ha a labda bemegy a hálóba, minden megváltozik. Nagyobb folyamatosságot kell elérnünk a játékunkban, és türelmesnek kell maradnunk. Az első félidőben kaptam egyet a térdemre, a másodikban pedig ütköztem Lucasszal. Remélem holnap megvizsgálnak, és kizárhatunk minden komolyabb sérülést”.

Zidane: „Fegyelmezett teljesítményt nyújtottunk, és jó eredményt értünk el”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend