Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-01-20 15:32 e.gergo realmadrrd.com
Zidane: „Nem fogom bedobni a törölközőt, arra neveltek, hogy mindig harcoljak” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

Zinedine Zidane mérkőzés előtti sajtótájékoztatója:

„A Deportivo nem azt a helyet érdemli a tabellán, ahol jelenleg vannak, egy nagyon jó csapat. Teljes összpontosításra lesz szükség tőlünk, a lehető legjobb kezdést kell majd produkálnunk a meccset, és igazi intenzitással kell játszanunk. Kemény meccs lesz. Arra kell törekednünk, hogy a jó dolgainkat tovább folytassuk, és azokon a területeken pedig javítsunk, amik nem mennek jól. Tudjuk, hogy hazai pályán leszünk, a tervünk pedig mindig ugyanaz: a saját játékunkat játszani, helyzeteket kialakítani, és közel kerülni az ellenfél tizenhatosához hogy gólokat tudjunk lőni. A szezon végéig minden meccsünkön bele fogunk adni mindent, ami tőlünk telik”.

A Bernabéu elveszítette volna varázsát, amitől féltek az ellenfelek? „Ez nem aggaszt, nem is gondolok rá. Mint mindig, saját magunkra összpontosítok. Szorosan összetart ez a csapat, és a megoldás bennünk rejlik a helyzetünkre. Meg kell mutatnunk, hogy kik vagyunk, a holnapi meccs pedig egy újabb alkalom nekünk erre. Ami a saját helyzetemet illeti, én pozitívan gondolkozok, soha nem dobom be a törölközőt. Harcolni fogok, mint mindig, mert erre neveltek. Soha nem adom fel, a klub értékei is pont erről szólnak”.

Ramos felépülése és a BBC: „Jövő héten elvileg már vissza tud térni a csapathoz az edzésekre. Ez a tervünk, és kis lépésekben fogjuk követni. Ma reggel kint volt már az edzőpályán, a felépülése jól halad. Bale, Benzema és Ronaldo is a keretben lesz a holnapi meccsre, de nem mondom meg, hogy ki fog játszani. Pozitív, hogy ilyen adottságú játékosaink vannak, és jó újra a keretben üdvözölni a sérülésből visszatérő játékosokat is. Nagyon örülök neki, hogy ilyen briliáns játékosok állnak a rendelkezésemre a keretben. Fontos, hogy visszatértek és bevethetőek. Igazi veszélyt tudnak jelenteni a támadásokban, sokat tudnak adni a csapatunknak”.

Benzemáról: „Nagyon várja már, hogy újra ott lehessen a pályán, a csapattársaival. Csak játszania kell, és izgatottan szeretné megmutatni már, hogy mire képes, mit adhat a csapatnak. Az őt érintő kritikákat és üzeneteket nem tudjuk kontrollálni”.

Igazolások: „Nem igazolunk senkit. A klub és köztem soha nem lesznek problémák, mindig együtt csináljuk a dolgokat, és az ilyesmit is mindig egyeztetjük. A klub véleménye egyezik az enyémmel”.

Ceballos: „Boldog, és örül neki, hogy itt lehet. Számomra a játékosaim a legfontosabbak, és nem fogom véleményezni azt, amit mások nyilatkoznak erről. Beszéltem vele, és sokszor elmondta nekem, hogy boldog itt. Összpontosítania kell a munkájára és arra, hogy itt van a Real Madridban. Ő a csapat jelene és jövője, annak ellenére, hogy nem játszik sokat”.

A kevés játékidőt kapó játékosokról: „Nem látom, hogy bárki is lógatná a fejét. Mindenki boldog, hogy itt lehet. Mindannyian nagyon keményen dolgoznak, és szerencsésnek tartom magam, hogy velük dolgozhatok”.

Neymar: „Nem beszélek olyan játékosokról, akik nem az én csapatomban vannak. Mindenki szereti Neymart a labdarúgás világában, ő egy nagyszerű játékos”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend