Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-01-27 22:34 Tromposch Ádám as.com
Zidane: „Fizikálisan jól vagyunk, de a foci sokszor fejben dől el…” Spanyol Bajnokság

A Real Madrid 4-1-re nyert a Valencia vendégeként a spanyol bajnokság 21. fordulójában.

A mérkőzést követően Zidane értékelte a látottakat.

Zidane:

A meccs utáni érzéseiről: „Nagyon boldog vagyok. Gratulálnunk kell a játékosoknak. Remek meccset játszottunk egy olyan pályán, ahol sosem könnyű, de nekünk most muszáj volt nyernünk. Jól tettük a dolgunkat, nyertünk, és csak ez számít.”

A Real Madrid végre mutatott valamit magából: „Ez a Real Madrid igazi arca. Vannak nehéz pillanatok, de ilyenkor lehet igazán megmutatni, hogy a játékosoknak milyen személyisége van. A foci gyakran a fejekben dől el. A játékosok pontosan tudták, hogy mi kell tenniük, sosem szegték le a fejüket. Nagyon jó meccset hoztunk le taktikai szempontból is.”

A Valencia: „A Valencia a közvetlen riválisunk, de még van egy elmaradt találkozónk is. Ha azt megnyerjük, akkor már előttük vagyunk. Örültem, az első félidőben mutatott játékunknak. Ám ők is remekül játszottak ma este.”

A probléma sosem volt fizikális: „Jól vagyunk. Nagyon sokszor a fejekben dőlnek el ezek a dolgok… és ez a dolog sokkal nehezebb. Egészséges játékosaim vannak, akik jól felkészülnek a meccsekre, de a pihenésre is szükségük van. Boldog vagyok a csapat hozzáállása miatt is. A második félidőben Keylor mentett meg minket, 15-20 percen keresztül, de a mérkőzés egészét tekintve teljesen megérdemelten nyertünk. Mindent a labdabirtoklás határoz meg.”

Benzema dühe: „Mindenki dühös, amikor lecserélik. Azonban a legfontosabb az eredmény, ami miatt persze Karim is boldog.”

Erősebb a sikertől?: „Az utolsó itt eltöltött napomig minden mozdulatomat vizsgálják majd. Ez nem fog megváltozni. Egyetlen dolgot kell tennem: dolgozni.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend