Zinedine Zidane megtartotta szokásos mérkőzés utáni sajtótájékoztatóját a Real Sociedad ellen aratott győzelem után:

“A korai gólszerzés segített minket. Az első félidőn keresztül nagy intenzitással játszottunk, eltökéltek voltunk és akaratosak, nagyszerű eredményt értünk el a félidei szünet előtt. Negyvenöt percünk volt magas szinten, jó játékkal, helyzetekkel és gólokkal. Elégedettek lehetünk az eredménnyel. Jól felkészültünk szerdára. Most pihennünk kell, holnap pedig a Bajnokok Ligája felé fordítjuk a figyelmünket. Mindannyian várjuk már a szerdát, most már az a meccs jár a fejünkben.”

“Való igaz, a második félidőben vétettünk néhány hibát, de ezeket javítani tudjuk. Egy egyenes kieséses szakaszba érkezünk, és meg kell védenünk a kapunkat. Mint mindig, most is a pozitívumokra összpontosítok: arra, ahogyan a meccset kezdtük, és az öt gólunkra. Tudjuk, hogy a PSG ellen más lesz majd a helyzet. Most a szerdai Bajnokok Ligája mérkőzésre kell koncentrálnunk. Tudjuk, hogy egy nagy kihívás vár ránk, hatalmas fontossággal bír számunkra. Más meccs lesz a maihoz képest, más versenysorozatban, és extra motivációval várjuk. Felkészültek leszünk rá.”

“Elégedett vagyok Marcelo teljesítményével. Mindannyian tudjuk, hogy milyen jó játékos is ő, és hogy a támadószekcióban is sokat ad a csapatnak, ezt a második gólnál is bizonyította. Semmi kétségem afelől, hogy kik fognak a PSG ellen játszani majd, szerdán mindenre fény derül. Az elképzelésünk továbbra is változatlan marad: nem az számít, hogy ki játszik, hanem az, hogy miért megyünk ki a pályára.”

“Mind tudjuk, hogy Cristiano mindig gólokat akar lőni, és helyzeteket akar kialakítani. A gólok éltetik őt, ma hármat szerzett, és a PSG-nek egészen biztos, hogy szorosan kell őt majd figyelnie. Mindig pozitív a csapatnak, ha Cristiano feliratkozik a gólszerzők névsorába.”

“Nem tudom, miért gúnyolja Benzemát a szurkolóink egy csoportja. Akik kijönnek a meccsre, azt tesznek, amit csak szeretnének, én csak azt akarom mondani, hogy Benzemának volt néhány helyzete, és nem szerzett gólt, de az a fontos most, hogy a következő meccsünkre összpontosítsunk, és higgyünk benne, hogy bármelyik meccsen bemegy majd neki a labda, és fordul a kocka. De mindenkinek joga van azt tenni, amit csak akar.”

Szeretnéd, ha saját véleményed is megjelenne nálunk? Kattints ide és tudj meg többet
További hírek:
Bezárás