A PSG elleni Bajnokok Ligája párharc első mérkőzése előtt a korábbi madridi játékos, Angel Di María is beszélt az esélyekről.

A rendkívül gyors szélső most kiváló formában van, ott lehet a kezdőben is a madridi meccsen, és a következőket gondolja az előttünk álló meccsekről:

“Erősebbek vagyunk mint az elmúlt szezonban” – kezdte az elemzést a PSG játékosa.

“Az ilyen meccseken sokkal több kell, mint a tehetség. Egy kis szerencsére is szükség van a győzelemhez. A Real Madrid kiváló csapat, és a Bajnokok Ligájában mindig átlag fölött teljesítenek, bármilyen formában is legyenek éppen.”

“Amikor a Bajnokok Ligája himnusza felcsendül, a játékosok átalakulnak, és a legjobbjukat nyújtják minden meccsen. Ez a Bajnokok Ligája, sokkal másabb sorozat, mint mondjuk egy bajnoki kiírás.”

“A kulcsa az lesz a találkozónak, hogy a saját játékunkat játsszuk. Ne alkalmazkodjunk hozzájuk. Azonban egy Real Madrid elleni meccset mindig nehéz kontroll alatt tartani. Most sem lesz egyszerű dolgunk.”

“Úgy kell játszanunk majd, ahogy az egész szezonban tesszük. Nagyon koncentrálnunk kell, már a meccs elejétől, a védekezésre is rendkívüli figyelmet kell fordítanunk, hiszen pontosan tudják, hogyan kell egyik másodpercről a másikra helyzetbe kerülni.”

Szeretnéd, ha saját véleményed is megjelenne nálunk? Kattints ide és tudj meg többet
További hírek:
Bezárás