A PSG korábbi sportigazgatója, Alain Roche szerint Alves nincs túl jó formában, de minden bizonnyal Emery a kezdőben számol vele a Real Madrid ellen.

A Real Madrid – PSG párharc előtt a francia klub korábbi sportigazgatója érdekes témát feszegetett. Roche a szélső védők közül Alvest emelte ki, akire véleménye szerint igazán nehéz és trükkös este vár majd a szerdai mérkőzésen, a Santiago Bernabéuban.

“Jelenleg Alvesnek sok problémája van az egy-egy elleni szituációkban. Főleg, amikor gyors és jól cselező ellenféllel néz szembe. A probléma ezzel csupán az, hogy a következő ilyen játékos, aki ellen pályára lép, az bizony Cristiano Ronaldo lesz.”

Roche a PSG-ben is játszott karrierje során, a posztja pedig védő volt, így lehet adni a szavára, ha a védekezésről, és az ezzel kapcsolatos dolgokról van szó. A fentiek ellenére azonban úgy gondolja a korábbi játékos, hogy Emery kezdőként számol a brazillal a jobb oldalon. Mindezt pedig inkább a tapasztalatára, a hozzáállására, elhivatottságára alapozza, mintsem a jelenlegi formájára.

“Nem hiszem, hogy lenne bármi kétség ezzel kapcsolatban Unai Emery fejében. Mentálisan teljesen máshogy áll majd a meccshez Madridban Dani Alves, főleg a koncentrációja lesz más. A tapasztalat mellette szól, ez pedig igazán fontos tulajdonság egy ilyen meccsen.”

Szeretnéd, ha saját véleményed is megjelenne nálunk? Kattints ide és tudj meg többet
További hírek:
Bezárás