Cristiano Ronaldo átvehette a Goal 50 díjat, amelyet az elmúlt szezon legjobb játékosának ítéltek oda.

A portugál támadó immáron ötödször vehette át ezt a rangos elismerést, miután korábban már a 2008/09, 2012/13, 2013/14 és 2015/2016-os kiírásban is ő kapta meg. 

Az ötszörös aranylabdás játékos így értékelte az újabb díjat:

“Megtiszteltetés, hogy újra nekem ítélték ezt a díjat. Szeretném mindenkinek megköszönni, aki rám szavazott, és persze a csapattársaimnak, és mindenkinek, aki a Real Madridnál dolgozik. Nélkülük biztosan nem sikerült volna ez.”

“A PSG elleni párharc az egész szezonunkat befolyásolja majd. Kiváló csapattal nézünk szembe, és remek játékosok ellen kell pályára lépnünk, akiket nagyon tisztelünk. Azt viszont már korábban megmutattuk, hogy erős, egységes és tapasztalt keretünk van ebben a sorozatban.”

“Én mindig a legjobbamat akarom nyújtani, de néha nem úgy sikerülnek a dolgok, ahogy azt az ember elvárja magától. Azonban a tapasztalatim azt mutatják, ha továbbra is keményen dolgozom, akkor biztosan lesz eredménye.”

Az 50-es listára még kilenc Real Madrid játékos került fel. Buffon lett a második, míg Modric a harmadik. Rajtuk kívül Sergio Ramos (5.), Kroos (10.), Marcelo (11.), Isco (13.), Casemiro (26.), Carvajal (33.) és Asensio (38.) fért fel a listára.

Szeretnéd, ha saját véleményed is megjelenne nálunk? Kattints ide és tudj meg többet
További hírek:
Bezárás