A Real Madrid holnap este 20:45-től a Paris Saint-Germain ellen lép pályára a Santiago Bernabéuban a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. Az összecsapás előtt Marcelo nyilatkozott a sajtó munkatársainak.

“Hatalmas motivációval várjuk a meccset. Tudjuk, hogy milyen érzés megnyerni ezt a versenysorozatot, és minden Bajnokok Ligája mérkőzésen nagyon motiváltak vagyunk. Sok trófeát nyertem már a Real Madriddal, de még mindig bennem van a küzdeni akarás, és azért edzek, hogy még többet nyerjek. A címvédés motivál bennünket”.

“Nem kell senkinek sem bebizonyítanunk semmit, tudjuk, hogy mire vagyunk képesek. Nagyon jó meccs lesz ez, amin minden játékos szívesen részt venne. Nem zavar minket, hogy az emberek miket beszélnek rólunk, és az sem száll a fejünkben, ha éppen pozitív dolgokat mondanak a csapatunkról”.

A hangulat a Bernabéuban: “Mindig nagy öröm és büszkeség a Santiago Bernabéuban játszani, a saját szurkolóink előtt. Tudjuk, hogy nagy támogatást fogunk kapni tőlük ahhoz, hogy nagyszerű munkát végezzünk. Az az üzenetem számukra, hogy ugyanúgy támogassanak bennünket, mint ahogyan azt eddig is tették, mert nagyon fontosak számunkra”.

A csapat várható felállásáról: “Az edző mondja meg nekünk, hogy hogyan kell játszanunk. Engem nem érdekel a játékrendszer, csak játszani akarok, ez a fontos. Mindenkinek végeznie kell a munkáját a pályán. Zidane elmondta nekünk, amit szeretett volna, mi pedig mindhalálig kitartunk mellette”.

A PSG-ről: “Nagyon jó az egész csapatuk. Hiba lenne csak Neymarra gondolni, aki bár magas szinten játszik, de a csapat ennél is fontosabb. Az egész PSG-re gondolunk. Tudjuk, hogy mit kell tennünk, volt időnk felkészülni erre a mérkőzésre. Nagyon nehéz meccs lesz, és nem csak a PSG támadói járnak a fejünkben. Egy nagyon támadó jellegű focit játszó csapat a PSG, és nagyon nyitott összecsapás lesz ez a két csapat között. Meglátjuk, hogyan alakul majd az odavágó, és majd utána gondolunk a visszavágóra”.

Véleménye Neymarról: “A Madrid szurkolói szeretik a jó játékosokat. Neymar egy világsztár, és a világon bármelyik csapat szurkolói szívesen látnák őt a saját csapatukban”.

Zidane: “Nagyon sokat beszéltem már az edzőről. Sokat segített a csapatnak, mikor megérkezett hozzánk, és azóta is ezt teszi. Zidane egy nagyszerű edző. Nem olyan helyzetben van most a csapatunk, amilyenben szeretnénk, hogy legyen, de biztos vagyok benne, hogy Zidane továbbra is azon fog dolgozni, hogy a dolgok visszaálljanak a korábbi rendjükbe. Türelmes ember, hisz a saját munkájában, ahogyan mi is hiszünk benne”.

Nyomás: “Hozzá vagyunk már szokva, mindig van nyomás rajtunk. Tizenegy éve vagyok már itt, és ez normális. Erősnek és nyugodtnak kell lennünk ahhoz, hogy végezni tudjuk a dolgunkat. Nem zavar minket a nyomás, hozzászoktunk már, hogy így kell játszanunk”.

Zidane: “Nem tudnám biztosan kijelenteni, hogy melyik csapaton van most nagyobb nyomás”

Szeretnéd, ha saját véleményed is megjelenne nálunk? Kattints ide és tudj meg többet
További hírek:
Bezárás