Tegnap a PSG csapata tiszteletét tette a Bernabéuban, megtartották az utolsó edzésüket, és természetesen vezetőedzőjük, Unai Emery megtartotta a mérkőzés előtti sajtótájékoztatóját.

“A felkészülésünk a Camp Nou utáni mérkőzés után kezdődött. Keveset, ugyanakkor nagyon egyértelműen beszéltünk azokról a pillanatokról. Úgy gondolom, hogy felkészültebbek vagyunk, mint tavaly. Úgy tervezzük, hogy a legjobb Real Madriddal nézünk szembe, és biztos vagyok benne, hogy ahogy mi is, úgy ők is a legjobb tizenegyet küldik fel a pályára. Nem tudom elképzelni, hogy a BBC bármelyik tagja is hiányozzon. Tény és való, hogy képesek megváltoztatni a játékszisztémájukat a felállásuk tükrében, és mi azon dolgoztunk, hogy felkészüljünk az összes lehetséges verzióra.”

“Úgy élem meg a mindennapokat és minden egyes mérkőzést, mint egy nagy lehetőség. Tisztában vagyunk ennek a mérkőzésnek az összes nehézségével, amellyel szembe kell majd néznünk. Motivált vagyok és remélem, hogy egy nagyszerű PSG teljesítménynek lehetek szemtanúja.”

“Nálunk mindenki készen áll a mérkőzésre, de ők fogják megtudni először, hogy ki kezd. Thiago Motta helyére két opció van, Lass és Lo Celso. Mind a ketten felkészültek. Dolgoztunk Adrien Rabiottal, de az elmúlt néhány hónapban másra összpontosítottunk. Ő előrébb játszott, és az a terv, hogy a továbbiakban is így legyen, de a meccs folyamán meg el tudja látni ezt a feladatot is, ha szükséges. Lo Celso remekül dolgozott, és Lassana is fejlődik” – zárta gondolatait a párizsi csapat mestere.

Szeretnéd, ha saját véleményed is megjelenne nálunk? Kattints ide és tudj meg többet
További hírek:
Bezárás