A PSG oldaláról az edző, Emery mellett a francia csapat védője, a brazil Marquinhos is nyilatkozott a BL-párharc első meccse előtt.

A Real Madridról:

“Mindig a következő meccs a legfontosabb. Ezért most a Real Madrid elleni mérkőzésre koncentrál mindenki, amit szerda este vívunk meg a Bernabéuban. Tudjuk, hogy ez a két meccs nagyon gyorsan lepörög majd. Keményen kell dolgoznunk a pályán, és a lehető legjobbat kell majd kihoznunk magunkból. Az apró részletek döntenek ebben a párharcban. Most erre a meccsre koncentrálunk, aztán a következőre.”

Idegenben kezdenek:

“Volt már pár kemény meccsünk idegenben, ahol igazán más volt a hangulat a megszokottakhoz képest. Ezzel meg kell küzdenünk, és meg kell mutatnunk, hogy tudjuk kezelni, és úgy tudunk játszani, mintha otthon lennénk. Tudjuk, hogy a Real Madrid milyen remek csapat, sok szurkolóval, de meg kell mutatnunk, hogy van karakterünk, tudjuk, hogy mire vagyunk képesek. Van egy tervünk a meccsre, és meg kell mutatnunk, hogy készen állunk ezekre a kihívásokra.”

Védekezés vagy támadás:

“Védőként azt mondom, hogy az egész csapatra számítunk a védekezéskor. A legfontosabb, hogy csapatként védekezzünk és csapatként támadjunk. Mindannyian tudjuk, hogy milyen jó csapat a Real Madrid, de ugyanúgy tisztában vagyunk a saját erősségeinkkel is, tudjuk, hogy mire vagyunk képesek a pályán. Azt gondolom, hogy remek meccs lesz, és remélem, hogy sok PSG-gólt láthatnak majd a nézők, és keveset a Real Madridtól.”

Szeretnéd, ha saját véleményed is megjelenne nálunk? Kattints ide és tudj meg többet
További hírek:
Bezárás