A PSG elleni mérkőzés után több játékos is nyilatkozott. Marcelo, Luka Modric és Keylor Navas szavait alább találjátok:

Marcelo
“Hinnünk kell önmagunkban. A gólom Zidane-nak szólt, mert vele vagyunk a végsőkig. A labdarúgás gyorsan változik, mi pedig szeretnénk jobbak lenni, de a mai egy különleges nap volt, és örülünk annak, ahogyan játszani tudtunk”.

Luka Modric
“Jó eredmény született számunkra, a meccs elejétől a végéig jól játszottunk, most elégedettek vagyunk ezzel. Ez volt az első meccs, és még mindig hátravan egy, de ahogyan ma játszottunk, úgy bárkit képesek vagyunk legyőzni. Mostanáig talán ez volt a szezon legfontosabb mérkőzése, sokat jelent ez számunkra. Minden tekintetben készen álltunk erre a kihívásra, nem hagytunk nekik esélyt, de tekintve a PSG adottságait, persze normális, hogy volt néhány helyzetük. Jó úton haladunk, csak tovább kell folytatnunk a munkát. Ami engem illet, ez az összecsapás kétesélyes volt a szememben, most pedig mondhatjuk, hogy mi vagyunk a favoritok. Hosszú út áll még előttünk, fel kell készülnünk a bajnoki meccsekre és a visszavágóra is”.

Keylor Navas
“Nagyon örülünk, jól játszottunk. Összpontosítottunk, és kihasználtuk a helyzeteinket, soha nem adtuk fel. A csapat végig ugyanolyan szellemben játszott, és briliáns meccset hozott le. Vesztésre álltunk, de nem estünk ki. Tudjuk, hogy mire vagyunk képesek, remek munkát végeztünk az edzővel. Erős csapat vagyunk, és ha a pályán is összeállunk, bárkinek ajtót tudunk mutatni”.

“Nem küldünk senkinek sem üzeneteket, tudjuk jól, hogy milyen munkát végzünk, és hogy milyen áldozatokat hozunk. A szurkolók mögöttünk állnak, és ez a győzelem nekik szól. A párharcnak nincs vége ezzel a mérkőzéssel, még vár ránk egy visszavágó, ami nem lesz könnyű. A szurkolók már a stadionba való megérkezésünk óta briliánsak voltak, berántottak minket a meccsbe. A bemelegítésünk alatt nagyon motiváltak voltak az emberek, és erre is van szükségünk. Sokat segít ez nekünk az ehhez hasonló meccseken”.

“Cristiano nem lepett meg bennünket. Tudjuk, hogy keményen dolgozik, nyomást gyakorol saját magára, és mindig ott van a kulcspillanatokban. Örömmel tölt el bennünket, hogy a legjobb labdarúgó a mi csapatunkban van”.

Szeretnéd, ha saját véleményed is megjelenne nálunk? Kattints ide és tudj meg többet
További hírek:
Bezárás